Egyszer volt... - 38.

by - 8/04/2021

Sziasztok!
Nagyon megvárattunk titeket, tudjuk. De minden ilyen megváratásnál megígértük, hogy nem hagyjuk abba. (: Befejezzük ezt a mesét, és már nem is vagyunk olyan messze a végétől. Ez a rész... Én imádtam! HDawn tollából származik, és szerintem mind egyetértünk, hogy nagyon jó kis fejezet lett, ugye? Kicsit szeretgessétek meg érte! Hagyjatok nyomot!
Puszi&Pacsi
H&S


Ajándék


Louis

Képtelen vagyok levenni a tekintetem Harry fenekéről, ahogy előttem lépked fel a lépcsőn. Minden lépésre összerezzen, és félúton szinte félénken néz rám hátra. Az egész helyzet új nekünk, de éppen ettől olyan izgalmas és szexi. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ez ennyire izgató tud lenni, mert eddig mindig úgy asszociáltam a hasonló szexuális segédeszközökre, mint komolytalan játékokra. Ennek ellenére nagyon elvesztem valahol aközött, amikor Harry izmai ellazultak a kis, hideg üvegjáték körül, és az édes bejárata szinte magába szippantotta az egészet, és aközött, ahogy a csípője ringásával megegyező ütemre mozog az a csábító, vörös rókalobonc mindössze néhány centire az arcomtól. Amikor a puha, selymes szálak hozzáérnek a bőréhez, libabőrös lesz a csiklandozástól, és azon kapom magam, hogy kajánul vigyorgok, amikor végre belépünk a hálószobába. Nem igazán tudja, mit kezdjen magával, ezért csak megáll az ágy mellett, és várja az utasítást. A testén most még jobban kirajzolódnak a tetoválások, mint a nappaliban, és a farka – az igazi – büszkén meredezik az összeszorított combjai előtt. A makkja vörös, és nedvesen csillog, amitől csak még jobban megjön a kedvem, hogy az eddiginél is nedvesebbé tegyem. A mellbimbói kicsire összehúzódva, hegyesen domborodnak ki a mellkasán. A nyál összefut a számban, és már azt se tudom, hol kezdjem.
Miután tetőtől talpig végigmérem, kérdőn, felvont szemöldökkel nézek az arcára.
- És most, hogyan tovább? - érdeklődöm, és még a fejem is oldalra döntöm. Tudni akarom, mire vágyik igazán, mert akármi is legyen az, biztosan nekem is tetszeni fog.
- Ez a te ajándékod – mondja halkan Harry, de a hangjában nyoma sincs a bizonytalanságnak. - Neked kell eldönteni, mit szeretnél.
- Hm – dünnyögöm elgondolkodva, miközben összefonom a karjaim a mellkasom előtt. - Szeretném, ha lefeküdnél az ágyra.
Harry szó nélkül engedelmeskedik, és óvatosan elhelyezkedik a hátán, ügyelve arra, hogy a lompos farkincája ne szoruljon a dereka alá. Minden mozdulata megfontolt, és rájövök, hogy kétségbe esve szeretném tudni, mit érez. Nagyon remélem, hogy semmi kellemetlenséget, csakis színtiszta kéjt. Felnézek az arcára, a hajára, ami szétterül a párnán, és nyelek egy hatalmasat.
- Minden rendben? - kérdezem halk, rekedt hangon, mert tudnom kell, mielőtt folytatjuk.
- Ha bennem lennél, sokkal jobban érezném magam, de arra még várnom kell, ugye? - kérdezi Harry, miközben kacéran felvonja a szemöldökét, és a kezébe fogja a szerszámát. Annyira megszállottan bámulom, hogy kiszárad a szemem, mert pislogni sem akarok, nehogy elszalasszak valamit. Amikor lassan, finoman leejti a karjait maga mellé, nem tudom eldönteni, hogy hogyan csinálja ezt. Hogyan lehet ennyire gyönyörű? Emlékeztetnem kell magam, hogy nem ember. A kezét ökölbe szorítja a lepedőn, aztán türelmetlenül megnyalja az ajkát, és kicsit megemeli a csípőjét. Egyértelmű, hogy mit akar, és imádom, hogy nem fél a tudtomra hozni. Még akkor is, ha ezzel megőrjít. Ilyenkor úgy érzem, hogy az ártatlan tündérből sikeresen teremtettem egy szörnyet. Egy szexi, és végtelenül magával ragadó szörnyet.
Lassan feltérdelek az ágyra, és úgy mászok hozzá közelebb. A farkam hozzáér a felgyűrt paplanhoz, és csak akkor veszem észre, mennyire kész vagyok már ettől, pedig még csak az előjátéknál tartunk.
- Lehet, hogy az én ajándékom… - dünnyögöm, és lehajolok a hasára, hogy egy fekete virág közepébe csókoljak, miközben magamon érzem a pillantását. – De az egész mit sem ér, ha nem élvezed te is legalább annyira.
Harry hasán összerándulnak az izmok, és felnyikkan, amikor a puha csók után végigsimítom a bőrét a nyelvemmel, aztán beleharapok a libabőrös felszínbe éppen a medencecsontja felett. Ekkor adja fel a szemkontaktust, és a feje visszazuhan a párnára. A lábait hívogatón szétnyitja nekem, én pedig elégedetten közéjük furakszom. Már megszámolni sem tudom, hányszor vettem a számba, de az illata, az íze még mindig ugyanolyan hatással van rám. Ijesztően közel kerülök az extázishoz, pedig szinte még hozzám sem ért. Ekkor megváltozik a tervem, és úgy döntök, ideje kipróbálnunk valami mást is. Harry végig követ a világító, zöld szemeivel, ahogy a feje fölé mászom, és úgy nézek le rá.
- Fordulj az oldaladra – kérem tőle, mert így biztosan nem érzi majd annyira kiszolgáltatottnak magát. Nem hiszem, hogy őt zavarná, de azt akarom, hogy most is egyenlőek legyünk. Én is az oldalamra fekszem, de pont az ellentétes irányba, és így mindkettőnknek fejmagasságban van a másik ágyéka. Harry elmosolyodik, amikor rájön, mit akarok, és figyelmeztetés nélkül kapja be a farkam.
- Hé, hé – kuncogok kifulladva, miközben hátrahúzom a derekam. - Óvatosan, édes. Már így is a határon táncolok.
Harry bólint, és a derekamba markol, hogy újra közel vonjon magához. Nem ellenkezem, aztán gyorsan én is munkához látok, mert tudom, hogy így kicsit el tudom terelni a gondolataim arról, amit velem művel. Először csak lágyan simogatom a nyelvemmel, aztán egyre beljebb és beljebb engedem a számba, miközben hallgatom, ahogy a farkamon nyöszörög. A felső lábát kicsit megemelem, hogy még közelebb furakodhassak hozzá, és akkor pillantom meg az elhanyagolt rókafarkincát. A bőre és a játékszer töve közé fúrom az ujjam, és óvatosan kijjebb húzom, hogy a bejárata az üveg szélesebb részére feszüljön. Harry mélyen felnyög, én pedig elmosolyodom. Lassan kiengedem a számból, és azt bámulom, ahogy az izmai nagy nehezen megadják magukat, és elengedik a játékszert. A szabad kezemmel a combjába markolok, aztán a nyelvem befurakodik a kis üveg helyére. Harry egész teste összerándul, a combja két oldalról szorítja a fejem, de ez amolyan édes rabság.
- Mit művelsz velem? - kérdezi kifulladva a szoba csöndjébe.
- Remélem, valami nagyon jót – dünnyögöm a lábai közé. A kis játékszer után tapogatózok a paplanon, és mielőtt még visszatenném a helyére, alaposan benedvesítem Harryt a nyelvemmel. - Mindig olyan elképesztően szűk vagy – jegyzem meg elakadó hanggal, mert imádom ezt az apró tényt. Tudom, hogy ő utálja, mert néha jól esne neki egy gyors együttlét, ehelyett általában perceket kell eltöltenünk azzal, hogy előkészítsem, de nekem mégis minden perc felér a mennyországgal, arról nem beszélve, hogy az első behatolás mindig olyan, mintha először csinálnánk.
Amikor a kis üveg keskeny, tompa végét a bejáratához illesztem, elakadó lélegzettel érzékelem a nedves ujját a vágatomnál. Tudom, hová tart ez az egész, és egy újult izgalom vesz rajtam erőt. Abban a pillanatban, ahogy az izmainak nyomom a játékszert, ő is becsúsztatja az ujját, és egyszerre nyögünk fel. Harry is kienged a szájából, mert az egész túl sok, és mindketten bírni akarjuk még. Egy kicsit még játszadozom a vörös farkincával, néha körbenyalom a feszülő bejáratát, miközben az egy ujjból kettő lesz, és azt veszem észre, hogy önkéntelenül mozgatom a csípőmet az ujjain. A farkam nyálasan, vörösen feszül, és mintha felrobbanni készülne, amikor Harry kétségbeesett hangját hallom:
- Kérlek, gyere ide.
Ahogy nyújtja a szabad karját, megfejtem, hogy ölelni és csókolni szeretne, azért gyorsan feltérdelek, miközben ő a hátára fordul, és átvetem az egyik lábam a csípője felett. Lehajolok hozzá, és nyálas, követelőző csókba vonom. Az ujjai még mindig bennem, én pedig ráhajolok, és kettőnk hasa közé szorítom mindkettőnk lüktető péniszét. Egy újabb csókcsata után – ahol csak nyertesek lehetnek -, kicsit eltávolodok tőle, hogy szemügyre tudjam venni a kipirult arcát, a nyáltól csillogó száját, a zölden izzó szemeit, és persze a számtalan tetoválást a gyönyörű testét, aztán a mellkasára omlok, mikor megpróbál egy harmadik ujjat is hozzáadni az előzőekhez. Amikor sikerül, és lassan, óvatosan mozgatni kezdi őket, már nem vagyok teljesen magamnál. Csak lihegek, nyöszörgök, elveszek a tekintetében vagy éppen a csókjaiban.
Aztán a hátamra fordít, egy pillanatig szédülök, és mintha a föld felett lebegnék. Nem is fogom fel, mi történik pontosan körülöttem, felőlem akár földrengés is lehetne. Amikor észreveszem, hogy tényleg mozog az ágy annak az ütemére, ahogy a farkát az összezárt combjaim közé dugja, hisztérikusan felnevetek. Tényleg remeg a föld, de nem ezt akarom. Sokkal többet. A maradék erőmmel felhúzom a lábaim, aztán a dereka köré fonom őket.
- Többet – motyogom az utolsó ép gondolatom, és reménykedem, pontosan megérti, mit akarok.
- Többet… - ismétli Harry először egy picit elveszve, mintha ő sem tudná hirtelen, hol van. Lenéz kettőnk közé, aztán felkapja a síkosítót, és villámgyorsan eloszlat magán egy adagot, a maradékot pedig rajtam, mielőtt a nedves ujját a lepedőbe törli. Nem bírok mozdulni, de a szememmel követem minden egyes mozdulatát. Még sosem éreztem ilyet. Azt hiszem, még sosem sikerült ennyire elvesznem a testi szerelemben. Furcsa érzés teljesen átadni magad valakinek, egy kicsit talán ijesztő is, ha nem vagy hozzá szokva, de én tudom, hogy jó kezekben vagyok. Ez olyan, mint amikor leugrasz egy magas szikla tetejéről, az adrenalinszinted az egekben, de pontosan tudod, hogy valaki el fog kapni odalent. Egy pillanatra mégis pánik önt el, amikor sehol sem érzem őt, aztán kinyitom a szemem – akkor jövök csak rá, hogy becsuktam –, és látom, hogy a térdein támaszkodva hajol felém. Amikor összetalálkozik a pillantásunk, megáll, és nem mozdul.
- Harry – sürgetem a nevén szólítva, és a karjaimat is kitárom felé. Azt hiszem, most jön az a rész, amikor zuhanok arról a bizonyos szikláról, mert még levegőt venni is elfelejtek, amikor először csak odalent érünk össze, aztán lassan, fokozatosan összesimul a hasunk, a mellkasunk, ahogy Harry a nyakamba fúrja az arcát, és szinte fájdalmasan nyöszörögve, centiről centire közeledik a csípője a combhajlatomhoz. Először csak… nem merek megmozdulni, és a plafon felé pislogok, miközben nyugtatóan simogatom a tarkóját. Minden olyan különös. Amikor már azt hiszem, hogy több belőle úgysem fér el bennem, egy kicsit még beljebb mozdul. Amikor már azt hiszem, hogy nem tudom jobban szeretni, mert a szívem csordultig telt, bebizonyítja, hogy mégis. Aztán megáll, vesz néhány mély lélegzetet, hátha sikerül visszaszorítania a zihálását, és a karjaira támaszkodva emeli fel rólam a felsőtestét. Ahogy rám néz, az csak… a bennem keletkező érzelmi vihartól vissza kell pislognom a könnyeimet. Félek, hogy megijesztem vele, pedig ez az utolsó, amit akarok. Elkezd mozogni, először csak lassan, aztán fokozatosan gyorsabban.
- Ez így oké? - kérdezi, és a kezébe veszi az elhanyagolt szerszámom. Rászorít a hosszú, meleg ujjaival, és minden apró kis feszítő, égő fájdalomról elfeledkezem.
- Sokkal több, mint oké – kuncogok halkan, elfúló hangon, mert pontosan tudja, hogy kell mozdítania a csuklóját, hogy a lehető legjobb legyen. Nem sokkal később elenged, és újra mellettem támaszkodik, utána sokkal erőteljesebben, magabiztosabban kezd mozogni, mintha erre a megerősítésre várt volna. A füleim mellé nyújtom a karjaimat, és megtámaszkodok az ágy végében, aztán a sarkam is letámasztom a matracba, és végre én is közreműködök az egészben.
Már a felettem mozgó testének látványától euforikus hangulatba kerülök. Ahogy az izmok mozognak a testén, de közben még mindig ugyanolyan gyönyörű… férfias és szép, pedig mielőtt megismertem, fogalmam sem volt arról, hogy ez a kettő egyszerre lehetséges. Harry nagyon sok addigi gondolatomat felülírta, például azt is, hogy egyszer, valaha szinte könyörögni fogok azért, hogy passzív lehessek egy azonos nemű kapcsolatban.
Belemarkolok a hajába, mert látom, hogy kezdi elveszíteni a kapcsolatot a külvilággal, és lehúzom magamra egy kapkodó, egymás szájából lélegzős csókra.
- Túl sok – motyogja az ajkaimra. - Lou… ez csak túl sok.
Pontosan tudom, mire gondol, én is hasonlóan szoktam magam érezni, amikor magába fogad. Gyorsan kettőnk izzadt teste közé csúsztatom az egyik kezem, és türelmetlenül, célravezetően kezdem magam kényeztetni. Jesszus, észre sem vettem, mennyire átkozottul nedves vagyok én is. A kettőnk hasa közötti természetes síkosító ezek szerint nem csak izzadtság volt…
Harry kétségbeesett nyöszörgése, zihálása visszhangzik a fülemben, amikor elérem a csúcsot. Hirtelen megfeszül minden izmom, csak szorítom és szorítom őt, és éppen akkor, amikor a nagy hullámok kezdenek lecsendesedni, már eljut a tudatomig, hogy megremeg felettem, és felnyögve omlik rám újra.
A játékszerért kezdek tapogatózni. Miközben még mindig remeg és a fülembe sóhajtozik, óvatosan kihúzom, és ledobom magunk mellé az ágyra, aztán szinte azonnal két ujjamat csúsztatom a helyére. Muszáj őt éreznem. Harry összerezzen, és érzem, ahogy a belső izmai ritmikusan összeszorulnak körülöttem. Azt hiszem, ő is valami hasonlót élt át néhány másodperce.
- Lou – motyogja elkínzottan a nyakamba, és mozdul egy aprót a még félmerev szerszámával. Csak akkor fogom fel, hogy a nedves forróság kettőnk között annak az eredménye, hogy belém élvezett. Beleborzongok a kéjbe, és a farkam megremeg a hasamon. Tetszik a tudat, hogy most már én is teljesen az övé vagyok, de amikor kihúzódik, elfintorodom.
- Ránk férne egy zuhany – puszilom meg Harry halántékát, aki még mindig rajtam fekszik, és úgy tűnik, nem akar mozdulni.
- Tetszett az ajándék? - kérdezi a mellkasomba dünnyögve.
- Ha tippelned kéne, mit mondanál? - kérdezek vissza, amire válaszul felemeli a fejét és elvigyorodik.
- Nekem is tetszettek az ajándékok – mondja felettem támaszkodva. - Főleg ez – teszi hozzá, és sokat sejtetően a combjaim közé simítja a kezét, miközben a pillantása fogva tartja az enyémet. Önkéntelenül beharapom az alsó ajkam, amikor ő is ugyanezt teszi, és érzem, hogy máris készen állok egy újabb menetre. Aztán hirtelen eltűnik a keze, a teste súlya rólam, és a fürdőszobába menet néz rám vissza.
- Beállítom a vizet, siess – kéri nyomatékosan.
Egy kicsit örülök, hogy magamra hagyott, mert így lehetőségem nyílik letörölgetni magam, mielőtt utána indulok. Még további fél percet arra szánok, hogy felidézzem a történeteket, és fülig érő vigyorral lépjek be a fürdőbe, ami most egy gőzfürdőre hasonlít. Harry imád a forró víz alatt állni és ázni, erre az utóbbi időben jött rá, amióta hozzám költözött. Az erdőben általában a patakban fürödtek a többi tündérrel, vagy ha beköszöntött az ősz, és a hidegebb idő, vizet melegítettek maguknak a kunyhóban. Azonnal a zubogó víz alá lépek, és a hátához simulok. Felszisszenek a hőmérsékletétől, de ő csak nevet rajtam, amivel kiérdemel egy kis harapást a vállára. Nem telik el egy egész perc, és a testén már elhalványodó tetoválások újra kezdenek felerősödni. A lapockája közé vigyorgok, mert jót mulatok azon, hogy azok a fránya minták folyton elárulják.
- Lehet, hogy ez a zuhanyozás kicsit tovább fog tartani – lehelem a fülébe.
- Nem baj, a víz pont jó – fordítja a fejét oldalra Harry, aztán a vállamra támasztja.
- Pont jó, hogy főtt csirkék legyünk hamarosan – kötegszem vele, és közben a kezem a fenekére simítom, hogy aztán a combjai közé lépve szétcsúsztassam a lábát. Tudja, hogy mit akarok, mert ő is pontosan ezt akarja, ezért kicsit előre dől, hátranyomja a csípőjét, és megtámaszkodik a csempén. Arrébb húzom magunkat a vízsugár alól, mert most csak hátráltatna, és reménykedem, hogy nem mosta még le a síkosítót. Elégedetten elmosolyodok, amikor két ujjam könnyedén csusszan be, és két perc alatt elő is készítem.
- Hozzak még síkosítót? - kérdezem tőle rekedten, miközben még mindig mozgatom benne az ujjaim. Harry gyorsan megcsóválja a fejét, és a csuklóm után kap, hogy elhúzza a kezem, de közvetlenül utána magához is rántson.
- Gyere – kérlel oldalra fordulva. Nem váratom tovább, határozottan, de minden rezdülésére figyelve merülök el benne. A tenyerem a hasára szorítom, és érzem, ahogy az ujjaim alatt megfeszül a hasfala, és néhány durvább mozdulatnál lábujjhegyre áll. Még jobban magamhoz húzom őt, és a fülébe suttogok:
- Foglak.
Harry kétségbeesett hangjait megkönnyebbült sóhajok váltják fel. Az egyik kezem a derekát öleli körbe, a másik pedig összekulcsolja az ujjainkat, amit a csempefalhoz szorítok.
- Ez a legszebb karácsonyom - dünnyögöm a vizes hajába, ami most, elázva egészen a lapockájáig leér.

**

Debby egy hatalmas ölelésbe von, amikor kiszállok az autóból a hotel előtt. Érzem az ismerős parfümét, amit már gyerekkorom óta használ, és ezen elmosolyodom kicsit. Az édesanyámmal hármasban eltöltött teadélutánjainkat juttatja eszembe, amikor sakkozni tanítottak.
- Hogy van a kedvenc unokaöcsém?
- Úgy teszel, mintha hónapok óta nem láttál volna – forgatom meg a szemeim.
- Az, hogy munka után felveszed a kis kerti manót, még nem számít találkozásnak – a mellém lépő, majdnem 190 centi magas fiúra pillantok, és nehéz visszafojtanom a nevetés. Figyelembe véve még azt is, hogy pontosan tudom, hogy néz ki egy igazi, bosszantó kerti manó. - Harrytől kell rólad megtudnom mindent.
Egy pillanatra ijedten kapom a fiúm felé a tekintetem. A rendőrségen tett látogatásom remélem nem tartozott a témák közé, amiket ők ketten megvitattak. Aztán lerázom a buta gondolataim, és visszamosolygok a nagynénémre.
- Remélem, csak jó dolgokat mesélt – húzom magamhoz Harryt a derekánál fogva, aki ismét olyan készségesen simul hozzám, mintha mindig is oda tartozott volna.
- Elfogult, mert szerelmes – jelenti ki Debby, és szeretetteljesen mosolyog ránk. - Menjünk be, Penny már a recepciónál vár.
Még mindig nem tudom, mit gondoljak a lányról, mindenesetre örülök, hogy el tudtam jönni Harryvel. Amint bemegyünk, szívélyesen üdvözlöm, és tetszik a döbbenet az arcán. Azt hiszem, nem erre számított. Amikor a recepciós hölgy közli, hogy még várnunk kell egy kicsit a szobákra, mert hamarabb érkeztünk, elhelyezkedünk a lobby kényelmes kanapéin, és rendelünk egy kávét. Odakint a hóval keveredik az eső, és ezt kifejezetten jó bentről, a fűtött helyiségből nézni egy forró ital társaságában. Úgy érzem, minden tökéletes lesz… és már egészen ebbe a gondolatba ringatom magam, amikor megpillantok egy ismerős arcot a bárnál. Hirtelen sokkal erősebben szorítom a csészém fülét, és azt érzem, szeretnék Harryvel visszamenni Írországba, az erdőbe, a tündérek falujába. Sosem volt még ekkora honvágyam.



Talán ez is tetszeni fog

2 Comments

  1. Sziasztok😊
    Már nagyon vártam ezt a történetet is, és olyan jó volt azt az értesítést látni, hogy új rész van belőle❤️😊
    OMG! OOOOOMMMGGG!! Nskskaiajvxhsjjejd Te jóságos ég! Jézusmáriaszentjózsef megfűszerezve egy jesszusbasszussal😍😍😍 Ez a játékszer már az előzőben is nagyon bejövős volt, hát még a folytatásban😜 Végem. Meghaltam. Ééés ami még ezek után következett😍😍 Nagyon vártam ezt a pillanatot és megérte ennyit várni, imádtaaam a fordított felállást. Tökéletes lett😍🥰❤️ Ajj, úgy szeretem őkeeet, olyan édes kis szerelmesek❤️
    És mi ez a vég??? Ki van ott a bárnál??? Váááááá!! Ne már basszus! Ki az??? Oh istenem, most agyalhatok és izgulhatok ezerrel!
    Imádtaaam, tökéletes lett, mint mindig! ❤️
    Köszönöm. Feldobtátok a napomat❤️
    Puszi😘

    VálaszTörlés