Live Porn - 4.

by - 6/12/2019

Sziasztok!

Igen, tudom, ma gyilkos rész lenne porondon, deee annak a résznek a rendbetételét még nem sikerült elvégeznünk Carmen barátnémmal, és a héten amúgy sem dolgozom csak lógatom a lábam, értve ezt az írásra is. :DD Szóóóval, egy kis pornós Louis? Nem haragszik senki érte, ugye? :))
Olvassátok, szeressétek, hagyjatok nyomot! 
Puszi&Pacsi







Mindenki hangosan nevet a szobában, miközben én is a könnyeim törölgetve sétálok a székem felé, hogy igyak néhány kortyot. Nem tudom, miért csinálom állandóan. Szerintem egy forgatási napon nagyjából három liter vizet megiszom. Van egy olyan elméletem, hogy a cigit helyettesítem vele, mivel felöltözni, és kimenni egy kicsit bagózni nem igazán van lehetőségünk. Jobban mondva, van aki megteszi, de én nem vagyok egy közülük. Jobb szeretek bent maradni, és minél gyorsabban haladni a filmmel. Ma Andyvel dolgozom együtt, és Richard rendez minket. Richard nem tartozik a kedvenceim közé, mert eléggé nyers. Vannak pillanatok, amikor azt gondolom, nem szándékosan, de könyörtelenül érezteti veled, hogy ki vagy, mi a dolgod, és mennyit érsz. Máskor viszont teljes mértékben benne van a poénkodásban is, mint ma, és Andy mellett nem lehet nem nevetni. Esküszöm ő az egyetlen srác a világon, aki legalább annyira képes élvezni egy pornófilm forgatását, mintha a világ leghíresebb rendezőjével, és legnagyobb hollywoodi csillagával dolgozna együtt. Ha úgy érzi, valami nem kerek, egyszerűen felkiált, hogy álljunk le, vagy nevetni kezd. Nem akarom elhinni, hogy ennyire képes imádni az életét, de bárcsak a bőrében lehetnék. Még akkor is folyton vihogok, ha csak a társaságában vagyok, mi lenne, ha egy kicsit élhetném az életét? Most épp azért szólt be, mert szerinte elbasztam a jelenetet, és úgy néztünk ki, mint a párzó kenguruk. Nem tudom, hogy néznek ki az erszényesek, amikor kefélnek, mert még soha az életben nem néztem olyan filmet, de így már azt is tudom, hogy Andynek széles körű ismeretei vannak az állatvilág szexuális szokásairól. Egy dolog, amire abszolút nem voltam kíváncsi. 
- Most, hogy befejeztük a kenguruskodást, befejezhetnénk a filmet is? - sétálok vissza még mindig vigyorogva az ágy mellé, mire csak megrúgja a combom. - Fáradt vagyok… 
- El se kezd! - emeli felém a mutatóujját, és felhúzom a szemöldököm, mert nem tudom mi rosszat mondtam. Vagy öt órányi dugás után jó, hogy kimerültnek érzem magam. - Ma este elmegyünk inni, és ha meg kell téged kötöznöm, aztán a csomagtartómban elvinnem a bárba, akkor is inni fogsz! 
- Ah, baszki… - ejtem hátra drámaian a fejem egy pillanatra, de aztán az ágyra térdelek, és figyelem, ahogy ő most a hátán fekszik, majd úgy helyezkedik be alám. Az előző pozíciónk úgy látom, tényleg nem volt a kedvence, Richard pedig van annyira jó fej, hogy viszonylag szabad kezet szokott nekünk adni. Nem gyakran kötözködik. Ha vannak saját ötleteink, és az jól mutat a képernyőn, bármit csinálhatunk. Andynek ezért ő a kedvence. - Oké, elmegyek. De csak mert már megígértem korábban. 
- Helyes! - nyalja végig a száját, ahogy felnéz rám. - Ethan is jön. Még mindig teljesen rád van kattanva. Haza kellene már vinned, mert az agyamra megy. Ha meglátná, milyen kicsi a farkad, leszállna a nyaggatásomról, hogy hozzalak össze vele. 
- Nagyszerű… - forgatom meg a szemeimet. Ethan egy nálam néhány évvel fiatalabb srác, és tökéletesen abból a fajta meleg osztályból származik, akikkel nem tudok, és nem is szándékozom azonosulni. Az a “prideon meztelenül pörgetik a pöcsüköt” fajta banda az övé. Köszönöm, nem kérek belőle, de ha hetero lennék, és ezt szimpla bulikban csinálná, akkor sem, és ezt már annyiszor elmondtam Andynek is. - Ez ma sem fog megtörténni. Inkább viszek magammal valakit, de nem uszítod megint úgy rám, mint legutóbb!
- Kezdjünk! - kiált felénk Richard, így parancsra merülök tövig Andyben egy kicsit durvábban, mint szoktam, amin csak vigyorog, szóval pontosan tudja, miért kapta. Érdekes, hogy mennyire szeretek vele dolgozni attól függetlenül, hogy a legjobb barátom. Andy profi, és ezt senki sem vitathatja el tőle. Nincsenek idegesítő orrhangok, vagy sikolyok. Teljesen természetes, és amikor együtt vagyunk, az egyszerűen csak működik. Nincs kémia. Az már a legelső, privát szexelésünk alkalmával sem igazán volt, de ettől még pontosan tudom, hogy Andy kibaszott jó. Soha nem merült fel, hogy több lehetne puszta barátságnál. Azt hiszem mindketten úgy gondoltuk, hogy a másik csak egy kaland volt. Olyannyira természetes ez köztünk, hogy Andy a mai napig a legjobb numerái közt emlegeti, ha szóba jön valami társaságban. Persze azért vannak előttem mások is, ezt mindig megjegyzi, de le szoktam rendezni annyival, hogy csak azért mondja, hogy ne szálljak el. 
- Oké, ne hagyjátok abba, ha a csapó eltűnt fordítsd át a bal lábát, és ragadd meg a derekát. Gyorsíts a tempón - adja ki az utasításokat Richard, aztán eltűnik az arcunkból a csapó tábla, és teszem amit mondott. Érzem, ahogy Andy minden egyes behatolásnál rám feszíti magát, és ettől szélsebesen kezdek az orgazmusom felé haladni, amit persze pontosan tud. Rácsapok a seggére, amitől felnyög, és rám mosolyog, de nem hagyja abba, így a másik megoldás mellett döntök. Nem fogom hagyni, hogy már megint ő döntsön, és jár neki a bünti, amiért beszervezte mára Ethant. Egy kicsit elmozdítom a csípőm, és más szögből kapja a törődésem, mire egy pillanatra lehunyja a szemeit. Biztos vagyok benne, hogy ez nem színjáték volt, amin elvigyorodom, és tovább kínzom, míg végül a combomba markolva próbál könyörögni, de késő… A lepedőre élvez, és Richard felkiált. Tudom, hogy ha ezt teszem, akkor nem képes leállítani, mert túl magasan szárnyal az érzéstől, viszont pillanatokon belül ellövi a tárat. Louis egy, Andy nulla. Le fogom koptatni a kis haverját ma is, és akkor már Louis kettővel fog vezetni… 



- Akkora egy pöcs vagy! - lök meg, ahogy elmegy mellettem, hogy megtörölje magát, amíg lecserélik az ágyneműt egy ugyanolyanra. - Így most minimum fél órával tovább kell maradnunk. Jó ez neked? 
- Veled mindig, bébi - kacsintok rá, mire csak felhorkantva mosolyog, és a fejét rázza. Szokás szerint iszom, és közben küldök egy üzenetet Josh-nak. Fogalmam sincs, hogy mennyire fogja preferálni az ötletemet, pláne ennyire az utolsó pillanatban, de egy próbát megér. Ha azt mondom neki, gondolkodtam, és bár még nem döntöttem, az ajánlata igen is kecsegtető, talán hajlandó lenne azt is eljátszani ma este, hogy a randim. Akkor megúsznám Ethant… 
Még el se kezdjük újra a jelenetet, amikor már válaszol is, és ezer örömmel benne van a ma estében. Nagyon lelkes. Lehet, tényleg meg kellene próbálnom beszervezni egy kis színjátékba. A kiderült dolgok fényében talán nem bánná annyira nagyon. Plusz én is megvédhetem így Andytől, mert ő meg mindenkire rámászik, aki mozog, és még nem ült a farkán. 
- Ha ezt megint megcsinálod… - kezdi, de oldalba csapom, ahogy elteszem a telefonom, és én is az ágyhoz megyek vele. 
- Nem vagyok a saját magam ellensége - nevetek fel, és simogatom egy kicsit magam, mert a farkam tényleg kurvára fárad. Már a csodaszerek is hiába, ennyi óra masszív kefélés után. - De ezt megérdemelted. 
- Kapd be! - morogja, és egy kis külső segítséggel sikerül felvennie azt a pózt, amit kell, majd engem kezdenek az utolsó jelenethez igazítani. 
- Az már megvolt - felelem egyszerűen, és várom, hogy kezdhessük. - Ma már nem kérek többet belőled. 
- Na nyomjuk! - utasít a rendező, és folytatjuk ott, ahol abbahagytuk. Innen már tényleg nincs sok vissza. Még talán két három póz, aztán egy három perces szünetecske, amíg leveszem a gumit, és úgy csinálunk, mintha ott sem lett volna, majd Andy mellkasára élvezek. Ő kéjesen letörölgeti az ujjával, és lenyalogatja, majd engem is a szájába vesz, miközben magát próbálja kielégíteni. Sejtem, hogy ez nem könnyű most neki az előbbi akcióm után, ezért úgy döntök kap egy kis jóvátételt, és csókolózom vele egy kicsit. Andy szereti eladni magát egy érzéketlen és flegma srácnak, de nem az. A csókkal totálisan lázba lehet hozni, én pedig most mindent beleadok, hogy komolyan leléphessünk mára. 



- Azt hittem már soha nem mész el - nevetek, miközben a zuhanyzó felé indulunk. Hátra csap egyet, és a csípőmet eltalálva a tenyere nagyot csattan. 
- Pöcsfej! - vihog, ahogy beáll a melegvíz alá, és már nyomja is a kezére a tusfürdőt. - Tudod milyen nehéz volt? De a nyelved… Na az még mindig aranyból van. Mindegy merre jársz vele. 
- Köszönöm ezt az Andy féle, nem hétköznapi dicséretet - vigyorgok, és gyorsan mindketten megfürdünk. Már nem tervezünk hazamenni. Egyfelől, mert Andy biztos benne, ha én beteszem a lábam a házamba, akkor ma már nem lépek ki onnan, és ebben tagadhatatlanul igaza van. Másfelől meg nincs értelme. Már eléggé későre jár. A bulik mostanában indulnak be. Arra még sikerült rávennem, hogy ma csak valami bárba üljünk be, mert egyszerűen nincs kedvem máshoz, de abból egy puccosabb fajtát választott, csak hogy neki is jó legyen, ha már engednie kell. 



Josh-al a bár előtt beszéltem meg a találkozót, és amikor odaérünk nem is csal a megérzésem a jól neveltségéről. Már türelmesen várakozik a bejárattól néhány lépésre. Josh jó barát, de azt be kell valljam, mi még soha nem találkoztunk egymással a rendelőn kívül. Ez az első alkalom, így most meglep, hogy olyan laza öltözékben látom. Egy egyszerű kék farmer van rajta, egy fekete pólóval, azon csak egy félig becipzározott bordó pulóver. Amikor meglát, egy hatalmas mosoly terül el az arcán, és a zsebébe rejti a telefonját. Szerencsére Ethan még nincs itt, így be tudom majd avatni orvos barátom a terveimbe. 
-Lou! - nyújtja felém a kezét illedelmesen, és próbálom gyorsan megölelni, mielőtt még lebukok Andy előtt. - Szia… 
- Josh, gyere el velem a mosdóba - kérem halkan, aztán elengedem, és egy lépéssel mellé állok. - Andy, ő Josh, az állatorvos, akiről már sokat meséltem. 
- Igen… Csak nem eleget - feleli felhúzott szemöldökkel, és már nyújtja is a kezét neki. - Örülök, hogy megismerhetlek!
- Én is! - válaszol azonnal egy nagy mosollyal Josh, mire belé karolok, és a bárba húzom. Andy követ minket, és csak a vállam felett hajolok hátra hozzá. - Kérsz italokat? Mindjárt jövünk. 
- Aha - hümmög felém, és tökéletesen ismerem ezt a hangot. Átlát rajtam. Pontosan tudja mit művelek, bár ez nem zavar. Az a lényeg, hogy Ethan végre véglegesen leszálljon rólam. 
- Minden rendben? - kérdezi Josh, ahogy belépünk a túlságosan fényes mosdóba. Ezzel biztos az ember kedvét akarják elvenni attól, hogy ide jöjjön dugni. Minden hangulatot kinyír, és még józanul is bántja a szemem, nem hogy ha valaki részeg. - Idegesnek tűnsz, és gondolom mondani akarsz valamit, mert nem igazán kérted ki a véleményem arról, hogy kell-e WC-znem. 
- Bocs - nevetek fel, és a pultnak dőlve ingatom a fejem. - Kérni szeretnék egy szívességet. 
- Ezt is megértük - vigyorodik el ő is, és megmossa a kezét. - Ezzel hatalmat adsz a kezembe, Lou. Meggondoltad? 
- Alaposan - nyögök fel, és megvárom míg végez, hogy rám nézzen. - Andy haverja ezer éve rám van kattanva. Azt hinné az ember, hogy százhuszonhét visszautasítás után már elkezd dolgozni a büszkesége, de nem így tűnik. Már csak ezért se kellene a srác, de nem ez az egyedüli ok. 
- Értem - feleli egy kicsit elnyújtva a szó végét, majd karba fonja a kezeit, és vár a folytatásra. - Remélem nem akarod a nyakamba varrni, ha te ennyire meg akarsz szabadulni tőle. 
- Nem, dehogy! - nevetek fel kínosan. - Magamat akarom a nyakadba varrni. 
- Oh - lepődik meg, és ez tényleg őszinte. Egy pillanatra még a mosolya is eltűnik, de hamar visszakúszik az arcára. - Úgy érted, játsszuk el, hogy együtt vagyunk? 
- Nem! - mentem a menthetőt azonnal. Annyira tudtam, hogy nem kellene Josh-t is belerángatnom ebbe, de nem volt jobb ötletem. - Elég ha csak úgy csinálunk, mintha randiznánk. Nyugi, semmi komoly.
- Én nyugodt vagyok, Lou - hajol egy kicsit közelebb, és a mosolya játékos. Úgy tűnik félreértettem a helyzetet. Sokkal lazábban fogadta, mint gondoltam. - Te vagy idegroncs. Engedd el magad. Ritkán randizom ilyen görcsös emberekkel. 
Nem felelek semmit, csak elmosolyodom és bólintok egyet. Felém tartja az öklét, mire hozzáérintem az enyém, és elindulunk a bulizó emberek közé. Mire az asztalhoz érünk, már meg is látom Ethant. Nem csúnya a fiú egyébként. Sötét haja van, amit mindig olyan gondosan állít be, hogy egyetlen szál sem rondít az összképbe. Tökéletes munkát végez mindig. És tényleg helyes. De egyszerűen annyira taszít. Azonnal felpattan, ahogy meglát, és a nyakamba ugrik. Csak az egyik karommal lapogatom meg a hátát egy kicsit, és közben érzem, ahogy Josh összefűzi az ujjainkat a másik kezemen, aztán elkezd óvatosan kihúzni az ölelésből. 
- Ki ő? - hajol felém bájosan mosolyogva, és addig húzza a kezem, míg átölelem a derekát. Jól csinálja, olyannyira, hogy Andyt is látom elbizonytalanodni, de azért még kételkedik. 
- Andy egyik barátja, Ethan - felelem, szándékosan úgy megfogalmazva, hogy abból egyértelműen kiderüljön, nem sorolom őt a saját barátaim listájára. A srác mosolya egy kicsit elhalványul, és visszaül Andy mellé, miután kezet ráztak és bemutatkoztak. 
- Fogalmam sem volt, hogy mit szeretsz, ezért azt kértem neked is, mint magamnak - kacsint Josh-ra a barátom, és közelebb tolja hozzá a méregdrága, hatalmas koktélt. - Neked meg a szokásosat, Tommo. 
- Sör? - néz rám Josh, miközben belekortyol az édes löttybe. Csakis az lehet, Andy azokat szereti. - Eljövünk egy ilyen puccos helyre, és sört iszol? 
- Totális partigyilkos a randipartnered, előre szólok - nevet fel a kolléga, mire megrúgom az asztal alatt. - Már várom a pillanatot, amikor bejelenti, hogy fáradt, ezért hazamegy. 
- Ma nem lesz ilyen - feleli helyettem Josh, és pillanatnyi meglepetésemre a nyakamba fúrja az arcát, és megpuszil. Nem valami érzéki és valódi, de az is lehet, hogy csak azért nem érzem annak, mert rohadtul meglep vele. - Táncolnunk is kell. 
- A kurva életbe! - csapja össze a kezeit Andy. Még össze is rezzenek tőle. - Azt látnom kell. Baszki, mintha már egymillió éve láttam volna utoljára táncolni. 
- Akkor ma megtörjük ezt az átkot - vigyorog Josh, és egy újabb korty után megpuszilja az arcom, aztán az ajkait már a fülemen érzem. - Lazulj már el! Tönkreteszed a játékunk. 
- Oké, akkor igyunk valami erősebbet is - reagálom mosolyogva, és sokkal hangosabban, a csapatunk minden tagjához szólva, aztán Andy már mászik is ki a boxból, hogy italért menjen. - A tánchoz kevés a sör. 
- Mióta találkozgattok? - kérdi Ethan egy kicsit talán… féltékenyen? 
- Néhány hete - válaszol helyettem az - ezek szerint - sokkal felkészültebb jó barátom. - A rendelőmben talalkoztunk. 
- Ó, orvos vagy? - csodálkozik el a srác, és végigméri Josh-t. 
- Olyasmi - mosolyog a mellettem magasodó férfi, és átkarolja a vállam. 
- Jézusom, Louis, remélem nincs semmi bajod - néz rám aggodalmas arccal Ethan, mire Josh elneveti magát. 
- Ha csak nem köp túl sok szőrgolyót, nem hinném, hogy dolgom lenne vele - fordul felém, és bár a szemében látom a viccei lényegét, azt hiszem azt tisztáznunk kellett volna, hogy aki ismer, az tudja, hogy nem tartozom épp a cicafiú kategóriába. A szerepekről teljesen megfeledkeztem. Josh nyilvánvalóan fölém rendelte magát, és ez fel fog tűnni Ethannek is. Ha ilyen marad, akkor nem férünk össze, és lebukunk. 
- Az oroszlánok nem köpködnek olyasmit - húzom fel az egyik szemöldököm, és próbálok sokatmondón nézni Josh-ra. 
- Nem, azok nem - feleli egy kicsit komolyabban, és lehalkítja magát. Így sokkal fűtöttebb a hangulat köztünk, amitől remélem, hogy nem túl látványosan, de totálisan zavarba jövök. Ez egy egyáltalán nem megszokott társalgási forma kettőnk közt, így teljesen kiborít belül, hogy el kell hagynom a komfortzónám. Áldásnak tartom, hogy Andy megérkezik egy egész tálcányi durva alkohollal, és csak az asztal közepére teszi. 





Szerintem fél óra telhet el, mire Andy már teljesen elázva győzköd, hogy menjünk táncolni. Ethan láthatóan nem érzi túl jól magát a társaságunkban, és mindezt annak tulajdonítom, hogy nagyjából két hosszú perccel ezelőtt, a szintén totálisan részeg Josh foglyul ejtette a számat, és már kétszer is próbáltam elhajolni, de nem engedi. Ráadásul az alkoholtól megint szabadjára engedte az alfahím énjét. Magasabb, erősebb, és idősebb is nálam. Fogalmam sincs, hogyan kellene csendesen visszatáncolnom ebből a dologból. Már én sem vagyok józan, bár még így is magasan beszámíthatóbb vagyok bármelyiküknél, viszont ebből egyenesen következik, hogy belássam, Josh igazán jól csókol. Kissé agresszívan próbál irányítani, de ez csak dob az összértékén. 
- Naa, srácok! - hajol közelebb Andy, hogy felénk kiabáljon. - Menjünk már! 
- Oké, én benne vagyok - feleli a doki az ajkait nyalogatva. Már akarna felkelni, amikor Andy visszatartja.
- Előbb egy kis apróság - kacsint felénk a barátom, és az asztalra tesz négy szem… valamit. Fogalmam sincs ennek most épp mi a neve, de ő gondolkodás nélkül a szájába nyom egyet, és Ethan is azonnal követi. Josh habozik, és én nagyon nem szeretném, hogy az ismerőseim miatt keveredjen valamibe, amibe nem akar. 
- Kösz, én nem - intek a kezemmel, mire Andy a szájába dobja az én adagomat is. Pontosan tudja, hogy könyöröghetne holnap reggelig is. Ha azt mondom valamire, hogy nem, akkor azon nem változtatok. Nem mondom, hogy még sosem próbáltam ki valamelyik szarját, de olyankor egyből el is fogadtam. Nem szokásom kéretni magam. - Ő sem él ilyesmivel. 
- Szerintem hagyd, hogy ezt ő döntse el - vigyorog Josh-ra, és úgy mondja ezt, hogy közben rám sem néz. A legjobb barátom épp arra készül, hogy repülni tanítsa a randipartnerem a beleegyezésem nélkül. Ez normális dolog? 
- Egyszer élünk, nem? - rántja meg a vállát a mellettem ülő, és egy nyugtalan pillantást vet rám, de amikor látja, hogy nem okádok tüzet dühömben, elmosolyodik, és lenyeli a tablettát. - És ez egy különleges este. 
Felém hajol, és egy puszit nyom a számra, amitől muszáj vagyok én is mosolyogni rá. Tudom, hogy ez másoknak hogy hangzott, nyilvánvalóan olyan, mintha rám és a randinkra értette volna. Eközben én vagyok az egyetlen, aki tudja, hogy ez az első alkalom, hogy bármilyen közelségbe is került egy sráccal, aki bár jelenesetben én vagyok, és csak játszunk, nem változtat a tényen, hogy az első meleg csókján van túl.
Mind felkelünk, és a táncoló tömegbe sétálunk, ahol igazán hamar szabadulnak el az indulatok. Andynek nem hat olyan gyorsan, de Josh már az első negyedórában elszáll, és úgy simul hozzám tánc közben, hogy levegőt is alig kapok. Mindenem izzadt, és őt ez egy percig sem érdekli. A derekamba kapaszkodva húz olyan közel magához, hogy minden erőmmel azon vagyok, ne koncentráljak deréktól lefelé semmire, de közben a nyakamba mar, amitől még fel is nyögök. Főként a meglepetés ereje hat rám, de hazudnék ha azt mondanám, hogy egy cseppet sem izgató, amit művel. Főleg alkohollal a vérünkben. Nyilván ez az a reakció tőlem, ami kihozza belőle a dögöt, mert a csípőmnél fogva azon van, hogy megfordítson, hiába próbálok erőlködni. Azt hiszem lassan ideje lenne véget vetni a játéknak, mert kezd teljesen elvadulni a dolog, így a szemem sarkából eltökélten kutatom Ethant. Időközben már sikerült mögém helyezkednie, és miután a srácot sehol sem látom magunk körül, ott érzem a játék végpontját, amikor egyértelműsíti azt, hogy merevedése van, és ezt szeretné, ha minél biztosabban tudomásul venném. Istenem, add, hogy erre a pillanatra holnap ne emlékezzen. Visszafordulok felé, ő pedig már hajolna a számhoz, amikor a fülébe kiabálom, hogy Ethan lelépett, én pedig kimegyek a mosdóba. Csak bólint, de nem jön utánam, táncol tovább, ahogy eddig, csak már nélkülem. 
Rohadtul jól esik végre hugyozni egyet, és egyáltalán az érzet, hogy nincs senki rám tapadva. Remélem Josh valójában tényleg élvezi a ma estét, és nem fog rohadtul utálni holnap ezért az egészért, ha kijózanodik. Lelocsolom az arcom is egy kis hideg vízzel, és a hűvösnek mondható mosdó után kelletlenül visszamegyek a tömegbe. Majdnem sokkot kapok, amikor meglátom, hogy Andy elfoglalta az ideiglenes helyem, és sokkal odaadóbban dörgöli a fenekét Josh farkának, mint azt én tettem. Főleg, hogy én egyáltalán nem csináltam… Baszki, Andy! Tudom, hogy jól ismer, és talán átlátott rajtam, de… Az ő érdekében remélem, hogy tudta mi folyik, vagy inkább mi nem folyik köztem és Josh közt. Máskülönben a világ legrosszabb barátja. 
Ahogy eszembe jut Ethan, egyből feléjük kezdek sietni, mert rohadtul nem akarom, hogy megint a nyakamban lihegjen. Ezzel talán sikerült végre elüldözni. 
- Oké, gerlepár - kiabálok a fülükbe, és mivel össze vannak tapadva, tutira mindketten hallják. - Gyertek. Hazaviszlek titeket, késő van. 
- Ez az én Louis-m! - kiált fel, és nevetni kezd a legjobb barátom. - Rohadt ijesztő egy utánzat voltál már órák óta, haver! Nem volt semmi!
- Kuss! - förmedek rá, de azért mosolygom egy kicsit, hogy ne vegye túl komolyan. - Kifelé! 
Megragadom a kezét, ő pedig Josh-t, és a kijárat felé ráncigálom őket. A doki még mindig nagyon ki van készülve, de úgy tűnik azt még tudja, hogy hol van. Addig nagyon nagy baj nincs. Remélem… Nagy nehezen betaszigálom Josh-t a hátsó ülésre, és Andy is beugrik utána. Valójában halvány fogalmam sincs, állatorvos barátom hol lakik pontosan, így nem tudom egyenesen hazavinni, és hiába kérdezgetem tőle, nem felel, csak hümmög, mintha gondolkodna, aztán újra heves nyálcserébe kezd Andyvel. Andy lakásánál állok meg először, és bár naivan azt gondoltam itt csak a vörös barátom tesszük ki, Josh is kiugrik, és követ minket a kapuig. Muszáj mosolyognom, mert olyan édesen öleli át hátulról Andy derekát, míg ő a kapunyitással bajlódik. Ez a város talán legmagasabb lakóháza, és Andy a legtetején vett egy lakást. Így a kilátása valami isteni, és még egy nyári időben csodálatos tetőterasza is van hozzá. Harminckét emeletet kell egy viszonylag kényelmes lassúsággal mozgó lifttel megtenni, így csukott szemmel dőlök az acélfalnak, hogy várjam a megérkezést. 
- Nézd! - lök oldalba Andy, és közelebb tartja a telefonját. - Victor küldte, hogy mondjam el a véleményem. 
- Apuci nem tud nélküled dönteni? - horkanok fel, amikor látom, hogy egy amatőr videót indít el egy pornóoldalra feltöltve. - Ki ez? 
- Azt nem tudom - rántja meg a vállát, és egy kicsit lejjebb görget, hogy lássuk a videó leírását. - Sweet creature… Nagyon szerény. 
- Valóban… Ez a cím, vagy ő maga? - nevetek fel, és Josh is odafurakszik, hogy lássa a lényeget. A felvételen egy nyilvánvalóan tinédzser fiú van. Csodálkoznék azon is, ha már nagykorú lenne, de ha a cég üzletet akar vele, akkor biztos elmúlt már tizennyolc. Tipikus nyálas kiskölyöknek tűnik. Göndör haj, vékony test, nem túl sok izom… Egyértelműen egy passzív twink lesz a cég arculatában. A megvilágítás nem olyan jó, eléggé sötét a szoba, és Andy is rángatja a telefont, mert képtelen szilárdan tartani a kezét, de egyedül van a videón a srác, és saját magát kényezteti. 
- Mit nézünk? - kérdi Josh, de a hangja fáradt. - Oh! Munka? 
- Olyasmi - feleli Andy, és egy olyan pillantással néz rám, amiből tudom, hogy meglepte az, hogy Josh tud a munkánkról. Csak elmosolyodom, és néma ígéretet teszek, hogy majd elmesélem a történetet. - A főnök küldte, hogy mondjak véleményt. Nemrég találták a srácot az oldalon. A live részlegre szánja. 
- Ahogy elnézem, oda megfelelő is lesz - forgatom meg a szemeimet. Ahogy magán dolgozik a kamerába bámulva… Pont a perverzeknek való, akik szeretik irányítani a cég modelljeit a távolból. Szerintem ez a fiú még élvezné is. Fiatal, tele tűzzel. 
- Szerintem is sokat hozhat a konyhára, mint modell - bólogat egyetértően, de nem válaszol egyből a nagyfőnöknek, csak koordinálatlan mozdulatokkal visszacsúsztatja a telefonját a zsebébe, és Josh-ra kezd koncentrálni. Mire felérünk már megint elvesznek egymásban, és én nyitom ki az ajtó mágneszárát is. 
- Befelé! - terelem őket nagy nehezen, de olyan egyszerre mozognak, mintha tulajdonképpen csak egy beállt barátot kellene biztonságba helyeznem. - Josh, lehet, hogy… 
- El se kezd, Tomlinson! - szól rám Andy, és megragadva a még nála is magasabb barátom felsőjét, a hálószobájába indulnak. - Eddig te játszhattál vele, most én jövök. 
- Oké, de Andy… - hajolok közel a füléhez, mert bár Josh, ahogy elnézem a világáról sem tud, de nem szeretném, hogy hallja. - Még soha nem volt sráccal. Tudja, hogy érdekli, de még csak az egyik oldalt próbálta. 
- Vigyázok rá - felel komolyan, és tudom jól, hogy akármennyire el van most szállva ő is, bízhatok benne. - A kanapén alhatsz, Tommo. 



Hátranézek, és elgondolkodom, hogy talán Josh miatt tényleg jobb lenne, ha reggel is itt lennék. Nem tudom, hogy fogadja majd azt a… Mindent, ami ma este történt, és Andy mosolyából, ahogy magukra csukja a hálószoba ajtaját, tudom, hogy még fog is történni. Jobb, ha itt maradok. Mindenkinek jobb így, legalább felügyelhetek rájuk, ha esetleg eszükbe jutna valami baromság a szexen túl is.




Talán ez is tetszeni fog

7 Comments

  1. Szegény Harry, ha megtudja! Várom a kövit!😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem vele, mindig igyekszem. És kicsit sűrűsödik is a poszt. De csak ennél. :P

      Törlés
  2. Sziiiiaaasztok!

    Véééégem!!! Minden értelemben!
    Imádtam és igyekszem írni is, de nem most....

    Jó pihit és köszönöm!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziiaa!!

      Kinyírtalak? Szuper! :D Mindenképp írj! Mi lesz velem a kommentjeid nélkül? Máris hiányoznak... :DDD

      Törlés
  3. Hmm...
    Ez most egy kicsit meglepett.
    Gondoltam én, hogy Harry kis magánszáma napvilágra kerül. De azt nem gondoltam, hogy Lou szinte oda sem figyel rá.
    Nyálcsorgatás vártam és teljes sokkot.
    Na de sebaj! Lesz ez még durvább is, ha jól érzem.
    Szenzációs volt ez a rész is. Öt órás szex? Bakker jól bírják a fiúk, bármilyen csodaszert használjanak is, minden elismerésem.
    Valóban a papos sztorit vártam, de nincs egy árva panasz szavam sem.
    Két részletben tudtam ezt elolvasni, mert hát ugye meló közben....
    Munkatársnőm rágta a fülem, hogy olvassam tovább, baromi kíváncsi mi lesz a részben. Belinkeltem neki. Remélem már nem nyaggat, hogy meséljem tovább. Na ezt csak azért írom mert most üzent, idézem :b@zd meg te nő! Mibe rángattál bele? Sosem olvastam ilyet, de ez után nem fogok mást olvasni! Nem lehetne leforgatni azt a filmet igazából? Kell nekem! Menj a picsába, nem fogok tudni aludni!
    Idézet vége.... Holnap nekem e mellett a csaj mellett kell lehúznom nyolc órát. Szét fog szedni. 😬😃
    Köszi az élményt! Látványos volt 😍
    Pussz 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Meglepett Louis viselkedése? Hiszen egy valamilyen szinten besavanyodott pornósról beszélünk, nehéz őt egy kis amatőr felvételen alig látható önkielégítéssel lenyűgözni... Majd meglátjuk később mik lesznek még.. Vagy mennyi kell neki, hogy elérje Harry. Vagy eléri-e egyáltalán. *sejtelmes vigyor*
      És imádlak, hogy még terjeszted is a kis művet! Az új olvasók mindig nagyon felvillanyoznak! Mindenképp meséld majd el az ő véleményét is, érdekel! :))) A közös munkához meg kitartást! :DD
      Köszönöm, hogy mindig vagy!
      Puszii!

      Törlés
  4. Sziiiiaasztok!

    Szegény kicsi Lou, és az eddigiek alapján, kevésbé kicsi Lou! XDDD
    Nem bírja a farka. XDD (Anglia kapitány a Bosszúálló! XDDDDD)

    Ezt a részt is imádtam, még újraolvasva is imádni való.

    Számomra furcsa gondolat, hogy a barátomat keféljem, de közben csak legjobb bari. De ezzel a lelketlen pornóiparba is csalogattatok egy kis játékosságot, vidámságot, szívmelengető pornójelenet. XDDD Új kategória.

    A kis oroszlán nem bírja, hogy cicát akarnak belőle faragni??? XDDD
    Ezen jót nevettem. Már többször írtam, de most sem tudok mást írni, mint, hogy tisztára ott voltam és láttam ahogy küzd. Ahogy grimaszol.....ajj de jó volt.
    Sejtem lesz itt még fekete leves bőven. De összességében ez egy jókedvre derítő szívmelengető, farokfárasztó nap leírása lett. XDD

    Mi lesz méh itt??Nem biztos, hogy olyan biztonságos az a kanapé! A két kis rosszcsont mellett én inkább bezárkóztam volna a kamrába!! XDD

    Van egy szál amit annyira jól beleszőttetek...próbálom körülírni.

    Lou-t a valóságban is körüllengi kettő hangulat.
    1. A bohókás nevető, felhőtlenül szórakozó csínytevő.
    2. A melankólia. Valami zsigeri élet "szenvedés".

    És itt is annyira jól hozzátok ezeket!!! IMÁDOM, mert hiába volt pl ez is egy vidám rész, de valahogy mindig ott van ez a kettősség és annyira jól.<3<3<3

    U.i.0.:Larry szívem miatt...mert ugye ők mindig, mindenhol, papíron, előben....imádják egymást. Ez van, ez már kórós,de ez van!!!XDDDD Mindig imádattal tekintenek egymásra...blabla bla......tudom XDD....
    TEHÁT!!! Ezen fentebbi okok miatt arcul csapnám Lou-t, hogy beszél a kis drágánkról!Aki mondjuk itt nem teljesen fehér angyalka.XDDD
    Larry szívem Ti kezetekben...bánjatok vele okosan!!! Jöhet a hullámvasút, hisz izgibb utazás mint egy egyenes vonalon, sima úton történő sétahajókázás XDD.....de a végénél SZÁMÍTOK RÁTOK!!!!!!

    U.i.1.:Nem az volt,hogy már járt a doki "legénylakásán" párszor ami nem is egy lakás inkább egy palota?? Vagy ne kötözködjek???? Ja meg azt hiszem láttam kettő helyen egy a elírást is. XDDDDD

    U.i.2.: Ez nem ez a fejezet, csak elfelejtettem leírni. :)
    Hogy a viharba ne lenne a pornósztároknak rajongó tábora??? Akkor nem létezne pornó "comic-con", nem tudom mi a megfelelője. XDD Meg az iparág sem így működne.Annyira realisztikusan tudtok írni. Mármint számomra. Totál így képzelem én is az ismerkedést a másságoddal. Milyen szívás már, hogy tiniként, amikor amúgy az egész világ is ellenség, még a jobb napjaidon is.Még arra is ráeszmélsz, hogy más vagy. Szerintem e tini fiúk 99% amúgy is pornóval kezd. Mindegy milyen évet, évszázadot írunk....mindig volt valami...lányok szoknyája alá kukucska, újság, jó jelenkor ifjainak már nincs túl nehéz dolga. Bakker most jöttem rá micsoda hobbitól fosztotta meg az internet a fiúkat. XDDD Csoda hogy unatkoznak? XDD

    Na eleget hadováltam.:)

    Pusssz Gyö és szercsi van <3<3<3

    VálaszTörlés