Live Porn - 3.

by - 6/05/2019

Sziasztok! 

Tuuudom, sokkal korábban szoktam hozni a részem, de majdnem elfelejtettem. Otthon már este van, itt reggel, és ez még mindig zavaró, de háála háála HDawn figyelmeztetésének, már itt is vagyok!! :D 
Olvassátok, szeressétek, hagyjatok nyomot! 
Puszi&Pacsi






Miután sikerült ellopnom anyu hitelkártyáját, úgy döntöttem szerencsésebb lenne egyből egy három havi előfizetéssel kezdenem, mert anya teljes részletezőt kap a költekezéseiről, és egészen biztos, hogy ezután el kell tűntetnem a kártyát, mintha ellopták volna, vagy valami. Szerettem volna elkerülni ezt az egészet, így nagyon alaposan kutattam Tommo videói után a neten, Caroltól még a torrent oldala jelszavát is elkértem, bár nem szeretem használni, de hátha ott megtalálom a filmjeit. Sehol. Volt néhány oldal, ahová feltöltötték, de a minősége rettenetes volt. Nekem az kevés. HD-ben kell látnom ezt a pasit. Még nem tudtam megnézni minden filmjét, és nem is nagyon akarom elkapkodni. Apránként csak. Sok van, szóval van még időm, de ha túl hamar végignézem mindet, akkor mi marad nekem? Kerestem őt közösségi felületeken, de semmit sem találtam. Még az álnevén sem üzemeltet semmilyen oldalt mondjuk a… Rajongóinak? A pornósoknak vannak rajongóik? Vagy csak én vagyok ilyen hülye? Nem tudom, de azt igen, hogy ez a férfi hamar függőséget okoz. Muszáj látnom, de ezzel nincs több opció. Maradtak hát a videók. Ma már megint egy olyan jött soron, ahol azzal a vörös fiúval van. Ahogy nézem, Tommo hogyan vetkőzteti őt meztelenre egy szemtelen vigyorral az arcán, nem csak a gatyám kezd el feszülni, idegesen rágcsálom a számat is miatta. Tudom, hogy ez egy olyan idióta, elcseszett dolog, de féltékeny vagyok a vörösre. Utálom, hogy Tommo úgy néz rá… Úgy ér hozzá, ahogy bárcsak hozzám érne. Feldühít az, hogy bárhol is keresem őt, mindenhol zátonyra futok. Egyszerűen mintha nem is létezne, csak itt, a pornó oldalakon. Nem lehet, hogy csak egy iszonyú élethű japán szexrobot? Az ugye lehetetlen? Bár akkor talán vehetnék magamnak is egyet. Azt viszont tudom, hogy nekem egy robot kevés lenne. Fogalmam sincs, ki ez a fiú akivel több videója is van, míg másokkal nem igazán, de ahogy bánik vele... Egyszerűen érzem, hogy lobog bennem egy igazán féltékeny láng, ami készül felégetni mindent, és teljesen elvenni az eszem. Mégis, csak nyelek egyet, és próbálom elűzni. A kezem már a nadrágomban, és lassan mozgatom magamon. Akkor akarok elélvezni, amikor ő. Pontosan abban a pillanatban. Látom felugrani Everest kis üzenet ablakát közben, de gyorsan bezárom, és folytatom amit eddig csináltam. Már mindketten olyan rohadt közel vagyunk. Látom az arcán. Öt filmjét néztem végig eddig, és már felismerem a jeleket. A mozdulatai remegősebbek lesznek, és sokszor emeli fel a fejét a plafon felé, kisöpörve a haját szeméből, ami az izzadt homlokán ragadt. A karján megfeszülnek az izmok, mert olyan erősen tartja a másikat, és megint azt képzelem, hogy én vagyok az. Még soha nem ért hozzám így senki. Lehunyom a szemem, és már csak az élvezete hangjára figyelek a füleseken át, miközben magam mellé dobom a telefonom, és egy zsebkendőbe próbálok elmenni, hogy ne kelljen megint ágyneműt cserélnem. 

Miután sikerül annyira lenyugodnom, hogy a félrecseppent maszatot is letörölhettem a hasamról, megnyitom Everest üzenetét.
- Nehogy ide gyere, te hülye! - kezdem frusztráltan a telefonba, ahogy felveszi. 
- Gondolod apád odaadja neked a kocsit? - kérdi, de nincs igazán cseszetegés hangsúlya a hangjában. - Szombat este sok az ellenőrzés az utakon, és még egy évig nem vezethetsz legálisan. 
- Tudom - felelem neki szemforgatva. Utálom, hogy már rég tudok vezetni, de nem lehet. A sok megfontolatlan marha meg engedéllyel randalírozhat az utakon. - Majd anyának azt mondom, átmegyek gyalog. Te meg várj meg a sarkon a kocsival. 
- Oké - válaszolja egyszerűen, és hallom, hogy Rosie-val beszélget a háttérben. - Előbb felvesszük Carolt, aztán írok, ha a sarkon leszünk. 
- Jó, addig elkészülök - mászok ki az ágyból, a telefonomat pedig a matracra dobom. Korábban anyuékkal már megvacsoráztunk, és a tortámból is ettünk. Nem hinném, hogy nagyon rosszul esett nekik, hogy lelépek ma este. Megbékélt vele anyu is, és már nagyfiú vagyok. Mától hivatalosan is tizenhat lettem, szóval meg kell szoknia, hogy néha szeretnék elmenni a barátaimmal. 

Nem sokkal később már jön is az üzenet Rosie mobiljáról, hogy itt vannak, én meg leszáguldok az emeletről. 
- Indulok - adok egy puszit anyu arcára, és a cipőimért sétálok az előszobába. Nem akartam semmi extrát felvenni. Az biztosan anyáéknak is feltűnt volna. A farmer, póló, tornacipő kombináció mellett maradok, mint bármelyik hétköznapon is akár. A többiek viszont sokkal messzebb mentek. Rosie elképesztően dögös abban a bőrnadrágban, amiben jött, és Carol sem bízta a véletlenre a mindent és semmit takaró miniszoknyával. 

Ahogy beérünk a házba, Everest szerez mindenkinek egy poharat, amiben a legnagyobb valószínűség szerint vodka van, keverve egy kis gyümölcslével. A szaga alapján mangóval, aztán feltartja, és mind koccintunk a műanyag poharakkal. 
- Boldog szülinapot, Harry! - kiáltja, mire mind iszunk néhány nagy kortyot. Gary nem finomkodott ma este sem. Rohadtul sokan vannak a házban, a zene valósággal bömböl, és a piásüvegek szinte végtelenül sorakoznak fel a pultokon. Carol az enyéim közé fonja az ujjait, és úgy megyünk egy kicsit beljebb. Everest kicseréli az üres poharat a kezemben egy telire, de ebben már naranccsal kevert vodka van. Ez nem sokkal később kicserélődik egy vodka-cherryre, aztán egy pohár rohadt erős scotch-ra. Nem igazán szeretem, ezért is ismerem fel egyből, de már annyi van bennem, hogy nem nagyon izgat mit adnak a kezembe. Jólesik minden. Carol olyan szorosan simul hozzám, ahogy táncolunk, hogy érzem az izzadságtól a bőrömhöz tapadni a pólóm. Úgy érzem egy kis friss levegő jól jönne, de borzasztóan szédülök, ezért nem szívesen engedném el Carolt. Ő úgy tűnik sokkal józanabb nálam, mert eléggé biztosan tart, de hirtelen azt érzem, a gravitáció mégis ellenem dolgozik, mert majdnem hátra esem, mire rájövök, hogy Everest rángatja a pólómat. 
- Mi van már? - morgom felé, mire csak idétlenül vihog, és fogalmam sincs hova megyünk, mert annyi erőm nincs, hogy ellenkezzek. Egyszerűen hagyom, hogy maga után húzzon a másik szobába, ahol egy kisebb csapat verődött össze a helyiség egyik sarkában. A szőnyegen ülnek, szinte egy szabályos körben, és csak akkor látom meg, hogy mi történik, amikor melléjük érünk. Rosie már a körben ül, és éppen helyet csinál hármunknak, amikor meglát minket. Az emberek, akik itt ülnek egy üres borosüveget vesznek körül, szóval gondolom játszani fogunk. Mindig szerettem ezt a játékot, bár őszinte leszek, a merészséget még sosem választottam, mindig maradok az igazságnál, mert azzal nincs bajom. És nagyon élvezem nézni, ahogy mások hülyét csinálnak magukból. Everest meglöki a vállam, és ahogy lenézek rá, egy szál, már korábban meggyújtott cigit nyújt felém. 
- Nem, kösz - intek a kezemmel, de nem nyugszik bele. Az arcom előtt lóbálja. - Nem kell, Ev!
- Akkor egyél! - tesz az ölembe egy fél tányér csokis sütit, ami túlságosan kurvára jól néz ki ahhoz, hogy ne kóstoljam meg. Fogalmam sincs, hogy ki sütötte, de valami kegyetlenül finom, és már a negyediket tolom be, mire Rosie kikapja a kezemből a tálat. 
- Jézusom, észnél vagy? - rivall rám, bár fogalmam sincs mi a fene baja van. Lehet, hogy igaza van Carolnak, és tényleg kezd elmenni az esze Everest közelében. 
- Hagyd már, legalább jól érzi magát - vigyorog rám a haverom, ezzel egy rosszalló fejrázást kiváltva a barátnőjéből. 



Elkezdődik a játék, és minden egyes pörgetéssel egyre jobban élvezem. Kezd az is borzasztóan vicces lenni, ahogy az üveg idétlenül forog a túlságosan vastag padlószőnyegen, mire Everest újra meglöki a vállam, hogy cigivel kínáljon. Elgondolkodom rajta, aztán arra jutok, hogy miért ne? Ma töltöttem a tizenhatot, és ünneplésként igazán megengedhetem magamnak azt, hogy ne legyek ma olyan nagyon jófiú, mint mindig. Elveszem tőle, és egy mélyet szippantok, miközben Ev a fülemhez hajol. 
- Ne engedd ki rögtön - leheli, és az ajkai egy kicsit súrolják a fülem. Ahogy felé nézek hirtelen, a szemhéjai félig leengedve, és egy lusta mosollyal néz fel rám. Érzem a bizsergést a farkamban attól, ahogy most bámul engem, és ettől a szemeim nyilvánvalóan tányér méretűre tágulnak, aztán köhögve az arcába engedem a füstöt a tüdőmből. Ő csak felnevet ezen, aztán újra megkínál, most már úgy, hogy épp a saját szájából veszi ki, majd az ujjai közt tartja a szám elé, hogy anélkül szívjak bele, hogy elvenném tőle. Ez számára valószínűleg kurvára semmit nem jelent, nekem viszont nagyon erotikus az egész szituáció, és érzem, ahogy gond nélkül felizgulok Everestre. Miután beleszívok a cigijébe úgy, hogy az ajkaimon érintik az ujjai, ő nevetve elnéz, és a játékot kezdi figyelni, én viszont érzem, hogy ég az arcom attól, ami az előbb történt. Kettőnk közt, és a gatyámban is. Fel akarok pattanni, hogy kimeneküljek a mosdóba, de képtelen vagyok rá, és visszazuhanok pont oda, ahol az előbb ültem, ezen pedig nagyon hangosan kezdek nevetni, mintha a világ legviccesebb pillanata lenne, és a mellettem lévők is csatlakoznak hozzám. 
- Harry! Te jössz! - visít fel az egyik évfolyamtársunk, és ahogy előre nézek látom, hogy az üveg szája felém néz. Elvigyorodom, letörlöm a könnyeimet, az előbbi nagy nevetésem bizonyítékát, és várom, hogy ki pörgetett ki engem. - Felelsz vagy mersz? 
- Merek! - vágom rá szinte gondolkodás nélkül. Ezek szerint ugyan az a lány fog nekem feladatot adni, aki rám szólt az előbb. Érzem, ahogy a barátaim engem bámulnak, és amikor körbenézek, a két lány leesett állal, Everest pedig egy büszke vigyorral néz engem. 
- Nagyszerű! - tapsikol… Lisa, azt hiszem így hívják, és láthatóan nagyon élénken gondolkodik, mivel szivasson meg, és a házat kémleli közbe. - Megvan! Told le a gatyád, menj oda ahhoz a szőke elsős csajhoz, és hívd el egy randira. 
- Mármint… - kezdeném, mert olyan gyorsan beszélt, hogy alig tudtam felfogni mit akar tőlem, de félbeszakít a tömeg ujjongása. 
- Ha ezt megcsinálod, Styles, akkor még fizetek is neked legalább… ötven fontot! - kiált fel Gary, a házigazda, de én még mindig nem értem. Oldalra hajolok, és Everest fülébe súgva megkérdezem, hogy jól értelmeztem-e a feladatot, mire csak idióta vigyorral bólogat. Elgondolkodom, hogy megéri-e ez nekem, de most valahogy annyira ellazult vagyok, nyilván a piától, hogy tulajdonképpen csak a buliértékét látom az egésznek, és már mozdulok is, közben hallom, ahogy Carol rosszallóan felsóhajt. Kigombolom a farmerom, amitől mindenki fütyülni kezd, és miután a a fiatalabb lány mögé sétálok, letolom a combomra az alsómmal együtt, aztán megütögetem a szőke hajú lány vállát. Ahogy megfordul, még nem látja a teljes szituációt, ettől pedig alig bírom ki nevetés nélkül. 
- Lenne kedved eljönni velem randizni? - darálom el gyorsan, és színpadiasan hátrébb lépek, aztán végigmutatok magamon. A lány követi a kezem útját, és amikor meglátja, hogy deréktájt kicsit hiányos az öltözetem, elborzadva kapja fel a tekintetét a szemeimbe, majd undorodva néz rám. 
- Fasz! - köpi felém, majd sarkon fordul, hogy elsiessen. 
- Nem tetszik a látvány, vagy mi bajod? - kiáltok utána, de majdnem belefulladok a nevetésbe, miközben visszarángatom magamra a ruháimat. Mindenki szétszakad a röhögéstől, ahogy vissza akarok ülni, de a vörös barátnőm belém karol, és a konyha felé kezd húzni. - Várj már! Gary tartozik nekem! 
Kirántom a karom a szorításából, és visszaindulok, de beleütközöm Kevinbe. A srácba, aki ráébresztett, hogy meleg vagyok. Elakad a lélegzetem egy pillanatra, de nagyon halkan bocsánatot kérek tőle, és kikerülöm, hogy a fogadó partneremhez lépjek. 
- Ide a pénzem, Gary! - nevetek le rá, ő meg a fejét rázva a markomba csapja az ötven fontot. Úgy érzem jól fog ez még jönni. Hátra fordulok, ahogy megérzem, hogy valaki lágyan meghúzza a karom, de tudom, hogy nem Carol az. Ez egy forró és sokkal nagyobb kéz. Kevin hajol hozzám vészesen közel, miközben azt sem tudom, mi a fenét csináljak. Magas vagyok, de ő nálam is magasabb, így szinte a nyakamba hajol, amitől a szívverésem is eláll egy pillanatra. 
- Feljössz velem egy kicsit? - súgja, mire pontosan tudom, hogy a kelleténél hangosabban nyögök fel, mert elmosolyodik, és húzni kezd maga után. - Ezt igennek vettem. 
- Harry! Ne csináld ezt, meg fogod bánni - próbál elhúzni Kevintől a lány, akit eddig a legjobb barátomnak gondoltam. Miért akar akkor most közénk állni? Bármit is szeretne Kevin odafent, azt hiszem én is rohadtul akarom, és az egész testem lángol, ha csak elképzelem. - Gyere, menjünk ki levegőzni egy kicsit, aztán táncoljunk. 
- Hagyjál már! - rivallok rá, amitől felnéz rám, és összerezzen. Tudom, hogy azt mondta egyszer, ijesztő vagyok amikor kiabálok, hála a mély hangomnak. - Folyamatosan a seggemben vagy! Szállj már le rólam egy kicsit, és keress magadnak valakit, akinek lóghatsz a nyakán! Dolgom van… 
- Bazd meg! - lök meg egy kicsit, amitől Kevinnek esek, de ő megtart a karomnál fogva, és nevetgélve az emeletre indul velem. Még mindig nem érzem túlságosan, hogy önmagam lennék… Mozog körülöttem a ház kicsit, és rohadtul szomjas vagyok, de eszemben sincs most elszaladni egy pohár vízért, inkább kiszáradok. Tudnom kell, mit akar odafent velem Kevin. Talán ez az az este? Talán Kevin is meleg, csak nem tudtam róla? Elbizonytalanodom, hogy mi történik most, mert beugrik, hogy neki barátnője van, és ettől egy kicsit durcásan húzom össze a szemöldököm, amikor felérünk, és becsukja, majd a zárat is elfordítja az ajtón. Egy kéjes mosollyal az ajtónak dől, és magához húz, amit úgy hagyok, mintha egy rongybaba lennék. Nem csókol meg, pedig azt hittem. Abban bíztam, hogy megteszi, helyette a nyakamra tapad, és erősen megszívja, amitől viszont kénytelen vagyok felnyögni. Nem bírom visszatartani a hangom, hiába is próbálkozom, és ez egyszerre izgató és rémisztő. Lehetséges ez? 
- Menj az ágyra, cica - morogja a fülembe, amitől nyelnem kell, és reszketni kezd a testem. - Annyira izgató volt, ahogy álló farokkal zaklattad azt a csajt. Így állt akkor is… Tesi órán. Vagy még jobban...
- Honnan…? - próbálok meg levegőhöz jutni, hogy tudja a titkomat, de nehezemre esik, ő meg csak nevet rajtam. 
- Harry, rajtad feküdtem, rémlik? - vigyorog rám, és végigsimítja a nadrágját, enyhén magára markolva, amitől azonnal megugrik a farkam a gatyámban. - Felelsz vagy mersz? 
- Tessék? - kérdezek vissza, már szinte zihálva a vágytól, hogy mi a franc is történik éppen kettőnk közt, de ő csak simogatja magát, és engem néz. 
- Válassz egyet! - kéri, majd félrebillentve a fejét, várja a választ. Össze vagyok zavarodva, nem tudom akarom-e folytatni a játékot. Ki a fenét áltatok? Persze, hogy akarom! Mindent akarok, amit Kevin akar velem csinálni, és ezt érthetetlenül könnyen vallom be magamnak. 
- Merek - lehelem magam elé, és a szája már fülig ér, ahogy előveszi a telefonját a zsebéből. 
- Reméltem, hogy ezt választod - feleli sejtelmesen, és két lépéssel közelebb jön, de még mindig túl messze van, hogy egyáltalán elérjem őt. - Ki mered verni magadnak? Itt, a szemem előtt? Elképesztően izgató lenne… 
Nem válaszolok neki, csak pislogok néhányat, aztán lassan a nadrágom felé mozdul a kezem. Nem tudom mi van velem, nem hittem, hogy megtenném, de akarom. Annyira rohadtul meg akarom tenni, és azt is akarom, hogy közben lássa. Hogy engem nézzen. Lecsúsztatom a nadrágom a lábaimon, de nem veszem le a cipőm, így a bokámnál hagyom a farmert az alsómmal együtt. Hallom, hogy Kevin milyen hangosan veszi a levegőt, amitől az eddiginél is jobban izgalomba jövök. 
- Mondd, hogy mit csináljak - kérem tőle, amitől felnyög, és még közelebb jön. A telefonja a kezében, és olyan mintha engem kamerázna, és a farkam egyenesen lüktet a gondolattól. 
- Feküdj el az ágyon - utasít halkan, és teszem, amit mond. Lefekszem, egy kicsit feljebb tolom magam, és igyekszem egy olyan pózt felvenni, ami szexi lehet, de a kamera is látja a lényeget. - Simogasd magad. Csukd be a szemeid, és kurvára élvezd amit csinálsz. 

Nagyokat sóhajtok, de még nem fogom marokra a merevedésem, azt majd akkor teszem meg, ha ő maga kéri, helyette csak az ujjaim végével cirógatom, vagy lágyan végighúzom rajta a tenyerem. Azt, hogy élvezem ezt, nem kell megjátszanom, tényleg nagyon jó. Azt kívánom, bárcsak ő csinálná. Meg kellene kérnem rá? Azt mondta, az izgatná, ha kielégíteném magam előtte, szóval valószínűleg ezt is akarja tőlem, én meg nem akarok ellenkezni, mert olyan rohadtul jó érzés, hogy itt van Kevin, egy iszonyú helyes srác, és azt nézi, ahogy maszturbálok. És élvezi, hallom a levegővételein. Nem ad ki más hangot, de nekem ennyi is elég. 
- Markolj rá! - morogja, mire egy kicsit elmosolyodom. Kinyitom a szemeimet, és látom, hogy már lejjebb tolta a nadrágját, és éppen ugyanezt teszi magával is. Ahogy az erekcióm tövére markolok, teljesen egyenesbe állítom, és látom, hogy közelebb emeli a kamerát, aztán újra távolabbról vesz. - Élvezz el előttem. 
Gátlástalanul nyögök fel a mondatától, és ahogy elkezdem hajszolni magam az orgazmus felé, olyan gyorsan kezd mozogni a keze saját magán, hogy biztos vagyok benne, sokkal előbb fog odaérni, mint én. Ebben igazam is lesz nagyon hamar, mert néhány sziszegő hang kíséretében a padlóra élvez maga elé, és a száját nyalogatva várja, hogy én is végezzek. A pillantásaitól, amivel a testemet fürkészi, nem kell sok, hogy kövessem őt, és az összes élvezetemet a hasamra spricceljem. 
- Kóstold meg - kéri halkan, és ezen elbizonytalanodom egy percre. Ilyet még soha nem csináltam, és egy kicsit bizarrnak hangzik. 
- Mi? - akarok felülni, vagy valami, de kitartja a kezét, hogy megállítson a mozdulatomban. 
- Csak egy nyalást - mondja kéjtől fülledt hangon. Oké, csak egy nyalás. Attól nyilván nem lesz bajom. Mi a franc bajom is lehetne? Végighúzom az ujjaimat a hasamon, majd a számhoz emelem, és végignyalok a mutatóujjamon, aztán a számba rakom, hogy leszopogassam róla a kicsit sem rossz ízű magom. Tényleg nem rossz, és hirtelen Tommo jut eszembe. Hogy milyen lehetne az övét megkóstolni. Rengeteget szokott élvezni, és most igazán vágyom arra, hogy miattam történjen, az én testemen hagyjon ragacsos nyomokat, és ettől máris érzem, hogy képes lennék megint megkeményedni. Az a férfi úgy elvarázsolt néhány filmen keresztül, hogy ha csak rá gondolok, már az is elég. Megőrjít. Kevin elteszi a telefonját, és nyújt felém egy zsebkendőt, míg ő már visszafelé csomagolja magát a farmerba. - Csodálatos voltál, cica. Valamikor megismételhetnénk. 
- Biztosan így lesz - felelem minden félelmem levetkőzve, és mire visszaöltözöm, ő már a szobában sincs. A fejem kavarog, és Tommo arcát vetíti a szemeim elé. Annyira gyönyörű az a férfi. Istenem, bárcsak tudnám a valódi nevét. Vagy csak tudnám hol keressem. Írhatnék neki egy e-mailt, vagy valami. De így… Esélyem sincs, és ez iszonyúan frusztrál. 

A fény fájdalmasan égeti a szemeimet még a szemhéjamon át is, és ahogy megmozdítom a fejem, belenyilal egy olyan erős fájdalom, amit még soha életemben nem éreztem. Nyöszörögve tapogatózom egy kicsit magam mellett, és megnyugszom, hogy legalább biztosan egy ágyban vagyok, és tutira egyedül. Akkor végül is olyan nagyon nagy baj nem lehet. Oldalra fordulok, és lassan megpróbálom kinyitni a szemeimet úgy, hogy a nappali fény ne porlassza el a retináimat. Iszonyú szarul vagyok, és a tegnap estére csak homályosan tudok visszaemlékezni, de az tökéletesen megvan, hogy hol vagyok, ahogy az is, hogy miért. Kevinnel jöttem fel ide, és… Ó te jóságos ég! Olyan mintha az egészet csak álmodtam volna. Mint amikor próbálod feleleveníteni az álmodat, de az szélsebesen igyekszik semmivé poszlani. Na ez pont olyan érzés. Csak pillanatok ugranak be. Ahogy Kevin a nyakamba mar… Aztán az, ahogy arra kér, feküdjek az ágyra és tegyem amit mond. Jézusom… Kevin szeme láttára maszturbáltam. Ez… nem lehet igaz. 
Lassan, és nagyon óvatosan felkelek az ágyból, és elindulok, hogy keressek bárkit, aki magánál van. Mondjuk Everest nagyon jó lenne, mert ő hozott ide, és örülnék, ha hazavinne. 
- Harry! - kiált fel Rosie, és úgy közelít, hogy komolyan megrémülök, de a legnagyobb bajom a hangjától fejemben lüktető fájdalom. - Hol az istenben voltál? Carol azt mondta összevesztetek, és eltűntél. Hazament még éjszaka. 
- Shh - hunyom le a szemeimet, és a hajamba túrok, megpróbálva kibogozni a tincseimet, ami reggelente nem olyan nagyon egyszerű. - Iszonyúan fáj a fejem. 
- Jól vagy? - simítja meg az arcom, mire óvatosan ki tudom végre nyitni a szemem. A hangja már egyáltalán nem olyan fülsértő, és ezért hálás vagyok neki. 
- Nem igazán - felelek őszintén, és a torkomat kezdem köszörülni, mert rohadtul száraznak érzem. Rosie megfogja a kezem, és gyengéden a konyhába vezet, ahol tölt nekem egy nagy pohár vizet. - Köszi. 
- Nem kellett volna annyit enned a füves sütiből, és aztán még rá is szívtál egy kis pluszt. Ez nem te vagy, Harry - ingatja a fejét, és látom rajta, hogy haragszik, én viszont leragadtam az előző mondandójánál. - Komolyabb bajod is lehetett volna. Tudod mennyire aggódtam egész éjszaka? 
- A miből?! - tágulnak ki a szemeim, és kezdem összerakni a tegnap esti szétesésem apró darabkáit. Everest rohadt tál csokis sütije… És aztán a cigi, ami ezek szerint nem cigi volt. - Bassza meg!
- Nem tudtad? - húzza fel a szemöldökét, én pedig érzem, hogy egyre dühösebb vagyok. 
- De, Rosie, napi szinten szoktam betépni, hát hogyne tudtam volna, hogy a sütiben fű van! - korholom le, ő pedig elnyílt ajkakkal néz fel rám. Túl durva voltam. Tudom, hogy így van, de annyira rohadtul mérges vagyok Everestre. Ő tudta, és direkt nem szólt. Tudnia kellett, hogy nem csinálnék ilyet, ezért kijátszott. Úgy tűnik zseniálisan jó barátaim vannak. Carol sértődötten lelépett, ő meg átvert. Nagyszerű! - Ne haragudj, Rosie. 
- Gyere, Ev már otthon van, teljesen szétcsapta magát, ezért hazavittem, de visszajöttem, hátha megtalállak - karol belém, én pedig leteszem a poharat az asztalra, és megyek utána. Hihetetlenül kimondhatatlanul kedves tőle, hogy visszajött értem, és nem is tudom mit mondjak erre. Inkább csak megyek, és beszállok Everest autójába, és azt hiszem, nem is nagyon bánom, ha összehányom véletlenül. 

Hazafelé Rosie még bevitt egy patikába, ahol vett nekem fájdalomcsillapítót, és egy palack vizet, amitől azt állítja már sokkal jobban nézek ki, de azt is a tudtomra hozta, hogy bűzlök, és ha így állítok haza, mindenki tudni fogja, hogy bulizni voltam, ezért úgy dönt, előbb az ő házuknál állunk meg. Megengedi, hogy lezuhanyozzak. Szerencsére a szülei nincsenek itthon, valami szülinapi zsúrra mentek a kishúgával. Miután végzek, és visszaveszem a ruháimat, feltűnik a férfi dezodor illata, mire kérdőn tekintek rá. 
- Apué - rántja meg a vállát, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. - Valaki rád önthetett valamit, mert alkoholtól bűzlött. De azért ne időzz majd sokat anyukádék közelében. Mondd, hogy mosdóba kell menned vagy valami, és öltözz át gyorsan. 
Csak bólintok a figyelmességére, és megköszönöm neki azt az eldobható fogkefét is, amit kaptam, hogy mostanra már szinte teljesen elfogadható állapotban legyek. 
Kirak a ház előtt, és gyorsan elhajt, mielőtt anyuék meglátnák, hogy kocsival hoztak haza a szomszéd utcából. 
- Megjöttem - nyitok be, és szerencsémre úgy tűnik senki sincs a földszinten, de hallom, hogy megy a mosógép, szóval biztosan itthon vannak. Felsietek az emeletre, és a folyosón találkozom anyuval, épp a mosdóból jön ki. - Jó reggelt! Oda muszáj beszaladnom! 
- Neked is! - felel ugyanazzal a hangsúllyal, úgy tűnik szerencsére játékos kedvében van. - Szaladj! 
Miután ledobálom a ruháimat, átsunnyogok a szobámba, hogy valami tisztát vegyek fel, aztán visszamegyek a földszintre. Éhen halok. Ennem kell valamit, és azt hiszem ölni is képes lennék érte. 
- Jól vagy, kisfiam? - fordít anyu maga felé, ahogy egy darab kenyér lóg ki a számból, miközben a maradékból szendvicset próbálok gyártani. - Nagyon pirosak a szemeid. Nem leszel beteg? 
- Semmi bajom - felelem gyorsan, és biztos vagyok benne, hogy a fű az oka, de talán ha alszom egy nagyot, akkor minden a régi lesz. A fejemben lévő zúgás is megszűnhetne végre. - Carollal szinte hajnalig dumáltunk a nappaliban, meg filmeztünk. Csak kialvatlanok. Szerintem le is dőlök egy kicsit. Majd később megcsinálom a házit holnapra. 
- Jól van - feleli, de látom az aggodalmat a szemeiben. Nem teljesen bízik a szavaimban, hogy semmi bajom. - De ha mégis azt éreznéd, hogy nem vagy jól, akkor szólj, adok valamit. 
Nem felelek, csak tányérra rakom a szendvicsem, és miután adok az arcára egy puszit, felsietek az emeletre. Úgy tűnik megúsztam ezt a szarből gyártott óceánt, amiért Everest a felelős. 

Már az ágyamban fekszem, és egy kis pihire készülök, amikor írok egy üzenetet Carolnak. Most, hogy egy kicsit lenyugodtam, sikerült átgondolnom a tegnap estét, és eléggé bunkó voltam vele. Pedig csak vigyázni akart rám, amikor ő is nyilvánvalóan pontosan tudta, hogy be vagyok tépve. Egészen egyértelmű, hogy csak én nem tudtam ezt. Talán tényleg az lenne a legjobb, ha nem mennék el több buliba. Everest jó barát, de amikor ő sincs magánál, folyton csak bajba sodor. Nem akarom én ezt. Csak nyugodtan akarom élni a gimis mindennapokat, azt hiszem. Carol nem válaszol, én pedig a plafont kezdem bűvölni az álomra várva, és ahogy már közeledek felé, elgondolkodom. Mindenen. Azon, hogy ki vagyok, és azon, hogy milyen vagyok. De leginkább azon, hogy mit akarok. Szerelmet. Annyira rohadtul vágyom arra, hogy valakivel szerelmesek lehessünk. Valakivel, aki jóképű. Aki erős, és rá bízhatom magam, de tudja ő is, hogy számíthat rám. Valakire, aki férfias. Rohadtul férfias. Istenem, mint ő. Tommo… Önkéntelenül is egy nagyot sóhajtok, ahogy eszembe jut, és azonnal azon kezdek agyalni, hogyan kellene tovább kutatnom utána az interneten. 

Mire észrevehetném magam, a fülesem már a fülemben van, és megnyitom a weboldalt, ahová előfizettem, hogy keressek egy filmet vele, amit még nem láttam eddig. Amikor megpillantom őt a képernyőn, összefut a nyál a számban, kiszárad a torkom, és muszáj egy nagyot nyelnem. Tommo annyira rohadtul tökéletes!



Talán ez is tetszeni fog

5 Comments

  1. OMG! Jesszus ez eszméletlenül kurva jó lett! 😍
    Teljesen megértelek Hazz, Louis tényleg izgatóan gyönyörű. 😍
    Megértem a kiakadását, mert jogos. Fűves süti te jóég. 😱
    Csodás lett. 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy olvasod, és tetszik is! :)) Lesz ez még kiborítóbb is... XD Persze ez is a cél, és awww igen... Louis-ért ki ne csinálna hülyeségeket ugye? :P :D :D

      Törlés
  2. Szijja 😘
    Jesszus! Ez egy csöppet sem az, mint amire számítottam.
    Videó készült Harryről ahogy kényezteti magát! Látni akarom!
    Na jó 😃 biztos lesz valami hátsó szándéka Kevinnek azzal a felvétellel.
    Felkerül a netre és már meg is van Louis konkurenciája.
    Amúgy szemét volt a fiú!
    A kis ártatlan Harry nem jött rá, hogy füves sütit majszolt? Édes lehetett kótyagosan.
    Lou pedig tényleg gyönyörű! ♥️ ♥️ ♥️
    Várom a nagy találkozást. ❤️ ❤️ ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága!
      Videó bizony... Hátsó szándék? Már kint is van azóta az a bizonyos hátsó szándék igen...
      Nagy találkozás? Kíváncsi vagyok mit gondolsz majd, ha végre elérünk oda. Vagy inkább az történik majd amire gondoltál? Meglátjuk, alig várom. :D
      Imádlak! Köszi, hogy mindig írsz!

      Törlés
  3. Szia Drága Sophie Anne és csendes tettes társ!
    Ezt a részt már nagyon réges-régen elolvastam....
    De most újrakezdő vagyok. Gondolkodtam, hogy új komit írjak vagy azt osszam meg veled amit már HDawn-nel "megírtunk".
    Mivel az igen mókás körülmények között született, visszakerestem, garantálom nem volt könnyű XDD, úgy döntöttem minimál kozmetikázás mellett azt osztom meg. :) Remélem nem gond.
    Egy kis "környezet ismertetés": Délután elmentem kocogni, meg beugrottam ahhoz a barátnőmhöz akinél SOHA nem időzök sokat.....férjem csak annyit kérdez délután 5-kor...Ma hazaérsz még? Hát ez nem szokott összejönni. Ominózus napon sem történt másként. Így esett, hogy éjfél után a tanyavilágban sétálva, 2 km-n megszületett a kommented. XDD Nem volt könnyű szülés. XDD És NAGYON DURVÁN SÖTÉT IS VOLT!! XDDD
    Előszó utóirat: (Mert miért ne?? XDD): Ha bármikor esetleg szükséged lesz egy PR kollégára HDawn-t bátran ajánlom. XDDD Jobban propagálja a Pornó Lou-t mint választások alatt Orbánia királya magát. XDDD

    2019 június 8. Domaszék, Csongrád-megye 0:12 körüli: (Bocs túl sok JAG gyerekkoromban. XDD)
    Gy:Ja azt kb elolv..🙄🙄🙄😂😂
    Gy:Ki is akadtam😁
    Gy:De legalabb azt tudom hogy ismerkednek meg, vagy figyelnek fel egymasra. Lou-val.
    H:Min akadtál ki?
    Gy:Harryn, a viselkedesen
    H:Miért? Mert tudtán kívül füves sütivel etették??
    Gy:Tul romlott🤣😂🤣lesz
    Gy:Nem azon, hogy megint atverte a szuleit. Csunyan besz bnojevel.......Nem tudom
    H:De akkor már el volt szállva 😀
    Gy:De igy lefalabb halad Lou fele
    H:A 2.nál
    Gy:Igen tudom. De o a cuki fiú....Aki MINDIG MINDEN KIRULMENYEK KOZOTT CUKI😂😂😂
    H:Gondolod? 😁
    Gy:Tudom hogy nem. De azert orultem hogy nem durvabb dolog tortent vele. Bar gondolom megy a netre a filmecske.
    H:Ja, ha Kevin megdugja? 😀
    Gy:MI?????
    H:Tini házibuliban minden előfordulhat
    Gy:Az adurvabb
    H:Igen, ezt kerdeztem 😀
    Gy:Ok
    Gy:Azt hittem elszoltad magad😁😁
    H:Neeem
    Gy:Azt nem szeretnem. Marmint Kevint
    H:XDDDD
    Gy:Baszki belegyalogoltam a szantasba
    H:XDDD
    H:Ez jooo
    Gy:A GPS em kiirta hogy ujratervezes😂😂
    H:Mi bajod Kevinnel? Az h nem Lou? 😀
    Gy:Hogy egy kicsig
    Gy:Kocsog
    Gy:Nem birok irni
    Gy:Gonosz
    H:Jaja, rájöttem 😀
    H:Mármint h mit akartál XD De miért? Valszeg ő sem volt józan 😀
    Gy:Az a vicc hogy a javitast is 6 szor ujra irtam😂😂
    Gy:Nem szimpi
    H:Oksi 😁
    Gy:Ő a sunyi róka. Nekem.
    H:Lehet van benne vmi 😀
    Gy:Van egy masik teoriam.
    H:Hogy??
    Gy:A bnoje rajon hogy tetszenek neki a fiuk, pontosabban H. Megtalalja a videot és ő tolja fel. Ez mentheti csak fel K t.
    H:Hmhm
    Gy:De miert vette fel?? Fogadas??? Tudja mire rangatni???Ezt nem erzem nem ugy hogy nem hasznalta ki Ht. Vagy ezert vagy azert. Ha tagadasban el. Akkor is kihasználta!!! Mert csak az ő, saját maga, vágyára figyelt.
    H:Jaja, ez igaz 😁
    Gy:Ha fogadas akkor DÖGOLJÖN
    H:Majd kiderül 😁
    Gy:Megint elveszett az uram
    Gy:Utam
    Gy:Bakker
    Gy:XDD
    Gy:Most szantották
    Gy:Azt jol kuszabtanak (hogy ez mi akart lenni azt nem tudom XDDD)
    H:Na, feltartalak 😁
    Gy:Az utat meg a traktor kereke összedarabolta.
    Gy:XDD
    Gy:Es ez nehezito korulmeny
    H:Eddig értem 😀.Carolt H barinőjét csíped? 😁
    Gy:Zs mindig kiakad hogy a mai csajok a telefont nyomjak egyfolytaban... ha most latna😂😂
    Gy:Nem teljesen. Mert egy igazi barat ennyitol nem lep le és nem is adja fel. De szerintem csak szerelmes Hba és ez a baja.
    H:Erdekes teóriák 😁
    Gy:De akkor sem ertem hogy hogy hagyhatta hogy felmenjen.
    Gy:Azt meg plane nem ertem hogy miert nem kereste utana legalabb
    Gy:Ha mar lehiggadt
    Gy:Meg rajottem jobban szeretek Lou fejeben lenni😂😂
    Gy:Na haza ertem😁
    H:XD
    H:Tényleg? Sophie mindig azzal szenved de nem értem miert. Tök jól megirja.
    Gy:Szerintem is
    Gy:Most felreteve a nyilvanvalo elfogultsagomat
    Gy:Valamiert azok a fejezetek komplexebbek???Vagy nem is tudom mi a jo szo
    H:Hát még csak 1 volt 😀
    Gy:De azt jobban elvezem
    H:Nekem a kedvencem eddig megis egy Harry resz...
    H:Az kemeny lesz XD
    H:😆
    Gy:Bocs a többes számért. (Utólagos kiegészítés: egyéb sztoriknál is azt szeretem jobban.)
    Gy:Most pussz mert mennem kell furdeni
    Gy:Vagy alva elalszom
    Gy:Lou ejt😘😘😘

    U.i.: Nagyon cuki a Harry kép!!!

    VálaszTörlés