Bad Romance - 4. (part2)

by - 1/11/2017

Sziasztok! 
Ígéretemhez híven, egy hét és már itt is vagyok a fordítással. Nem is tudom mit fűzhetnék hozzá. Először is, ez egy remek történek, az egyik kedvencem, amit a fiúkkal írtak, pedig sok nagyon jó van. Másodszor, talán túl naivan vágtam bele. Mikor olvastam nagyon egyszerűnek tűnt, mikor nekiültem, hogy akkor most lássuk... egy óra múlva már fetrengtem, hogy "Hozhatjátok a papot, nekem végem." Voltak pillanatok, mikor eldöntöttem, hogy nekem ez nem megy és csokoládéba fojtottam bánatom, aztán abból erőt merítve újra nekiestem és tádámm. Itt is van. Carmen szavaival élve; "Felelősséget nem vállalok érte." Próbáltam nem nagyon ferdíteni, de mégis azért olvashatóan/élvezhetően megírni ezt a kis pornót. :) 
Szóóóval, jó szórakozást hozzá! Igyekszem a folytatással, ha bele pusztulok is befejezem, ígérem! :)
Puszi&Pacsi


Tom egész reggel az eligazításokkal volt elfoglalva, de végül elérte a pontot, amikor már nem bírta tovább. Érezte az égető késztetést, hogy visszatérjen Billhez – emlékeiben még élénken élt Bill békésen alvó arca. Nem volt nehéz döntés, hogy elküldje szolgáit, mikor rájött, hogy a fiú nem szereti őket maga körül. Valami oknál fogva az életének ez a pontja nem számított többé, és Tom nem kérdőjelezte meg, hogy hirtelen miért Bill nézetei szerint értékelte a dolgokat.

Mikor Tom elhagyta az ülést, a folyosón egyenesen belerohant Billbe.

- Bill. – mondta Tom, arcán pedig egyszerre hatalmas mosoly jelent meg. – Mit csinálsz itt?

- Én, öm. – kezdte Bill bűnös arccal – Hiányoztál?

Ez persze nyilván nem a teljes igazság.
- Unatkoztál. – vonta le a következtetést Tom.

Bill egy bizonytalan mosollyal bólintott, közben pedig tunikája övével játszott.
- Nem gondoskodtam rólad megfelelően, igaz? – mondta Tom, szinte csak magának. – Nem úgy, ahogy szükséged lett volna rá.

Úgy tűnt, magát ostorozta, mert nem adta meg Billnek, amire szüksége volt. Tomnak itt volt a birtokában ez a csodálatos lény, aki úgy játszik vele, ahogy csak kívánja, hát vétek lenne hagyni, hogy bármilyen lehetőség is kárba vesszen.

- Gyere a szobámba. – mondta Tom, ahogy sarkon fordult és gyors léptekkel haladt végig a folyosón, Bill pedig halkan sétált utána.

Mikor a szobájába értek, Tom szótlanul becsukta maguk mögött az ajtót és Billre nézett. – Vedd le a ruháid, feküdj háttal az ágyra és húzd fel a lábaid.

Bill szó nélkül engedelmeskedett, lehúzta minden ruháját és a hátára feküdt. Tom tunikája is egy gyűrött halomban ért földet, mielőtt Billhez indult volna, aki addigra már térdei alatt átkulcsolta kezét, lábait pedig a mellkasához húzta. Bill belepirult; ez egy különösen zavarba ejtő pozíció volt, ha nem épp a közösülés kellős közepén vannak. Bill teljesen ki volt tárulkozva Tomnak.

Tom a szekrényhez sétált és kihúzta az egyik fiókot. Volt benne egy játék, amit még soha nem használt, de eleget fantáziált már róla. Ez egy húr volt, öt fém gyönggyel, ami fel volt fűzve rá, és egyenként körülbelül dió nagyságúak voltak.  A gyöngyök tükörsimára voltak csiszolva és csilingelve értek egymáshoz, ahogy felemelte őket. Tom Billhez sétált a játékszerrel és finoman futtatta az ujjai között úgy, hogy a legkisebb gyöngy végigsimítson Bill vágatán és heréin.

- Az akarom, hogy ezek benned legyenek. – mondta Tom, felmérve Bill reakcióját. – Hagyni fogod nekem?

Bill a golyókra pillantott, az arca pedig még ragyogóbb rózsaszín árnyalatot vett fel, mint eddig, de nem válaszolt, csak elfordította a fejét.

- Annyira jól fogsz kinézni vele. – garantálja Tom, kezébe véve az olajos fiolát, hogy sima utat biztosítson játékának. Tom gondosan bevonta vele az első gyöngyöt, mielőtt Bill bejáratához érintette. Bill eddig szorosan összeráncolt izmai engedtek az édes kényszernek, Tom pedig egyből megkeményedett a látványtól, ahogy eltűnt a golyó.

- Oh. – lehelte Bill meglepetésében az új érzéstől, ahogy megérezte magában a kis gyöngyöt. Tom végigsimított Bill hasán és finoman megcirógatta férfiasságát is. A második gyöngy könnyebben tört utat magának, Bill teste és Tom ujjai is pontosan tudták, mekkora nyomás szükséges hozzá. Tom a másodikat is a helyére tette és egy kicsit meglepte Bill váratlan gyönyörteljes nyöszörgése.

- Tetszik, igaz? – kérdezte Tom a fiú lábai között nézve Bill kipirult arcát és szétvált ajkait. Tom látta, hogy már Bill is merev volt, épp olyan kemény, mint Tom maga, és meg is ragadta az alkalmat, hogy megfogja Bill férfiasságát és hüvelykujjával elsimította előcseppjeit. Bill annyira jóízűnek tűnt, miközben zihált az érintésétől, hogy Tom szájához emelte hüvelykujját és lenyalta róla a sós édességet. Magán érezte a másik fiú tekintetét, és a sűrű levegőbe vegyült várakozást is, hogy mi fog következni.

- Többet akarsz? – kérdezte Tom, miközben úgy ingerelte Billt a harmadik fémlabdával, hogy félúton megállította, és figyelte, ahogy a fiú teste finoman körülöleli.

- Kérlek. – nyögte kétségbeesetten Bill, és háta ívben megfeszült, mikor Tom elkezdett játszani és mozgatta a gyöngyöt körbe, de még véletlenül sem húzta kijjebb vagy tolta mélyebbre. Végül Tom megenyhült és vágyakozva figyelte, ahogy Bill teste elnyeli a golyót. Azt akarta, hogy a farka burkolózzon abba a szűk forróságba, ami most kitartóan lüktetett, miközben beolajozta a következő gyöngyöt.

Bill megragadta a combját és olyan erősen szorította, hogy ujjai már elfehéredtek, ahogy Tom a negyedik ékszert is útjára engedte. Tehetetlenül nyöszörgött, és csípőjét mozgatva próbált elhúzódni a behatolás elől. Tom végigsimított a combján, egészen a fenekéig, és szelíden masszírozta a mostanra már érzékeny és kipirult területet.

- Még egy. – suttogta Tom. – Csak még egy, és aztán azt akarom, hogy a száddal elégíts ki.

Bill hangosan zihált, a farka már kő kemény volt és merev, Tom ezen a ponton már képtelen volt megmondani, hogy Bill szerette-e ahogy a gyöngyök kitöltik, vagy sem.

- Térdelj fel az utolsóhoz. – mondta Tom, és Bill óvatosan a térdére nehezedett, fenekét pedig felemelte.

Tom annyira akarta a másik fiút, hogy beleremegett. Még látta az előző fémgolyót, amit adott Billnek, és gyorsan az utolsó gyöngyöt is beolajozta, hogy ugyan abba a kivörösödött feszes mélységbe helyezze, ami már befogadta a többi kis ékszert is.

Ahogy Tom az utolsó labdát is Bill finom izmai közé nyomta, a fiú felkiáltott, de fenekét ennek ellenére hátranyomta Tom kívánatos ujjainak.

Amikor az utolsó gyöngy is teljesen benne volt, Tom már egyre nehezebben kapkodta a levegőt. Úgy érezte, képes lenne elélvezni a legkisebb érintéstől és Bill látványától, ahogy alázatosan és játékával kitöltve térdel előtte.

- Milyen érzés? – kérdezte Tom, végigsimítva Bill sima fenekén.

- Öm… - nyögte Bill reszketve, mert nem találta a szavakat.

- Gyere ide. – mondta Tom, ahogy elsétált az ágytól, és Bill egyből kimászott a lepedők közül, hogy letérdeljen Tom előtt. Az anális gyöngyök húrja a lábai közt lógott.

Tom meztelen volt, akárcsak Bill, kemény férfiassága a fiú arcával volt egy szinten. Kezébe vette és lágyan megérintette vele Bill arcát.
- Nyisd ki a szád.

Bill szétnyitotta telt ajkait, felfedve rózsaszín nyelvét, és félig nyitott szemekkel, várakozva nézett fel Tomra.

Tom farka csúcsával körberajzolta a puha ajkakat, bepiszkítva Bill száját vágya bizonyítékával, és elbűvölve nézte, ahogy Bill lenyalja ajkairól a ragacsos anyagot.

Bill lehunyta a szemét, mikor Tom az arcára csapott erekciójával.
- Istenem, gyönyörű vagy. – lihegte Tom. – Fogadok, hogy úgy szopsz, mint egy igazi született tehetség.

Bill szemei ismét kinyíltak, szája pedig egy apró mosolyra húzódott, ahogy kidugta nyelvét, hogy végignyaljon Tom merevedésén. Tom lenyűgözve figyelte, hogy teljes hosszában elnyelik őt Bill édes ajkai. Érezte, ahogy a Bill nyelvében lévő ékszer hozzáér farkához és intenzívebb élvezetet nyújtott, mint amit valaha tapasztalt ilyenkor.

- Oh, baszki. – nyögött fel Tom, ahogy Bill nyelve dolgozott rajta. Ujjai utat találtak a fiú fekete selymes hajába. Bill lelkesen nyalta körbe Tom farkát és éhesen szívta, mikor Tom megérezte, hogy eljött az ideje. Elhúzódott a mohó ajkaktól, amik eddig körbevették, Bill pedig, mint aki pontosan tudja, mire számíthat, kinyitotta a száját és várta, hogy Tom az ajkaira és nyelvére érvezzen. Egy kevés mellé ment és hanyagul csöppent Bill nyakára, de Tom gyors volt és egyik ujjával letörölte, Bill viszont két kézzel megragadta Tom csuklóját, mélyen a szájába vette ujjait, és nyögve habzsolta róla a maradékot.

Mikor Bill teljesen megtisztította Tom kezét, kívánatos rózsaszín nyelvével körbenyalta saját száját is és várakozón nézett fel Tomra. A másik még mindig az orgazmusából lábadozott, de tudta, hogy Billnek még nem volt meg. Bill farka büszkén állt kettejük közt, a csúcsa szivárgott és Tom tudta, hogy a másik fiúnak már nagyon szüksége van valamiféle megkönnyebbülésre. Tom célja viszont az volt, hogy meghosszabbítsa, ameddig csak lehet.

- Menjünk vacsorázni. – mondta Tom tárgyilagosan és vetett rá egy gyors pillantást. Az első együtt töltött éjszaka óta fantáziált már arról, hogy ez a gyönyörű fiú előtte terpesszen a vacsoraasztalon.

Bill tágra nyílt szemekkel nézett rá, Tom pedig átnyújtotta neki a tunikáját.

Engedelmesen követte Tomot a folyosókon, míg az étkezőig nem értek. Ott Tom örömmel látta, hogy az ételt már felszolgálták és csak rájuk vár.

- Hagyjatok magunkra. – parancsolta Tom és várt, míg egy pillanat alatt egyedül maradtak Billel.

- Éhes vagy? – kérdezte Tom, de Bill megrázta a fejét.

- Rendben, akkor az asztalra, háttal nekem. – mondta Tom.

Bill felmászott az asztalra, mozdulatai kimértek voltak, és Tom tudta, hogy ezt a gyöngyök okozzák.

- Hajlékony vagy? – kérdezte Tom.

Bill zavartan nézett hátra Tomra a válla felett. – Igen? Mármint, igen. Némileg.

- Ülj a sarkaidra, terpeszd szét a lábaid amennyire csak tudod, és feküdj az asztalra. – mondta Tom.

Bill elkezdte kitolni a térdeit, de megállította magát és belevörösödött a gondolatba.
- Én, öm, ha terpesztek, a gyöngyök… lehet, hogy kicsúsznak.

Tom a gyöngyök említésére azonnal újra keményedni kezdett. Elképzelte, Bill mennyire küzd, hogy bent tartsa őket.
- Tedd meg ennek ellenére is. – mondta rekedten, hátradőlve a széken. Onnan tökéletes panoráma nyílt Bill szétvetett lábaira, ahogy gyakorlatilag teljesen kitárulkozik előtte az asztalon.

- Most hajolj előre. – mondta Tom, és míg a fiú ezt tette, felemelte Bill tunikáját, hogy takarás nélkül csodálhassa fenekét.
- Annyira jól nézel ki. – mondta Tom, miközben kezeivel még jobban kitárta Billt, hogy egy csipetnyi látszódjon az első gyöngyből a feszülő izmokon túl. Tom megragadta a zsinórt és kihúzta az első golyót, amitől Bill felsikoltott és össze akarta zárni a lábait.

- Ne, maradj. – mondta Tom, és hátára téve a kezét, megakadályozta, hogy mozdulhasson. Bill feneke reszketett előtte.

- Ne mozdulj, amíg nem mondom. – utasította Tom, és elkezdte enni a vacsoráját, de Bill szűk feneke és csábos combjainak látványa, egy egészen más égető éhséget ébresztett benne. Végül Tom félretolta a tányérját, hogy minden akadály nélkül el tudja érni a másik fiút. Tom végigsimított Bill lábán, térdhajlatától egészen a fenekéig, ezzel elérve, hogy a fiú légzése felgyorsuljon.

Tom újra megfogta a húrt és finoman megrántotta, hogy érezze a gyöngyöt mozogni Bill fenekében, látta, ahogy az izmok megfeszülnek.

- Minden rendben. – mormolta Tom. – Most kiveszem a gyöngyöket, rendben?

Bill bólintott, és karjaiba temette az arcát, ahogy a második kis golyó is távozott egy kis cuppanó hang kíséretében, combjai és feneke is megfeszült Tom keze alatt. A harmadikat Tom még lassabban kezdte kihúzni és félúton megállította. Tetszett neki, ahogy Bill teste körülöleli. Képtelen volt ellenállni, és ujjaival végigsimított a feszülő rózsaszín izmokon.

Bill nyöszörögni kezdett és Tom megszabadította a gyöngytől.

- Elképzelni sem tudod, milyen jól nézel így ki. – lehelte Tom. – Fordulj a hátadra.

Miután Bill a hátára feküdt, Tom elégedetten nézte, hogy a másik fiú még mindig kemény volt, talán már fájdalmasan is, ezért rámarkolt Bill merevedésére. Bill az érintésre vett egy mély levegőt, és Tom intenzíven simogatni kezdte, ahogy kirántotta a negyedik gyöngyöt is.

- Ngghh. – nyöszörgött Bill, kezeit az asztalra kapta és finoman megmarkolta a szélét, lábai remegtek, farkából pedig előcseppjei kitartóan szivárogtak Tom ujjaira.

- Még egy. – mondta Tom. – Aztán azt akarom, hogy elélvezz.

Tom végre az utolsó golyót is kihúzta és megsimogatta Bill farkát. Szorította és szakértő mozdulatokkal csavart egyet csúcsán, amitől Bill megremegett és egy elnyújtott kiáltással Tom kezére spriccelt.

- Jó, jó. – mormolta Tom megnyugtatóan, amíg Bill izmai ellazultak és az utolsó cseppek is utat törtek maguknak.

Tom a földre dobta az anális gyöngyöket, megtörölte Bill gyümölcsével díszített kezét egy szalvétába, aztán összezárta Bill lábait és az ölébe húzta a fiút. Bill Tom nyakába rejtette arcát, még mindig halkan nyöszörgött.

- Nagyon jól csináltad. – mondta Tom Bill illatos hajfürjeibe. – Rendben volt?

Bill bólintott. – Én csak… most nem tudok beszélni.

Tom megértően szorította magához, amíg Bill megnyugodott a karjaiban.
- Bárcsak tovább maradhatnál. – suttogta Tom alig hallhatóan.

Bill egyetértően bólintott, miközben valami pezsgést érzett a torkában, ami több volt a puszta izgalomnál, mikor irányíthatatlanul Tom játékszere.

Bill is ezt kívánta. 





Talán ez is tetszeni fog

2 Comments

  1. Szentséges. Ez nem volt semmi. Jó ég! Hát nem nagyon jutok szóhoz, de nem kell izgulnod, úgy látom menni fog ez. ;) Alig várom a következőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Menni fog, de én azért nem vagyok még nyugodt. :D Köszönöm és örülök, hogy tetszett. Hamarosan :)

      Törlés