Coming Out

by - 7/09/2021


Nagyon sokan írtatok Facebookon, és főleg Instagramon privátban, hogy mi a véleményem, mert ti féltek, hogy ezek után a képek után ez a Holivia dolog igaz lehet, és hogy ha nem, és a fiúk tényleg melegek, miért nem vallják be még mindig. Sokan mondtátok, hogy szerintetek nem lenne belőle semmi bajuk, és én csak magamat tudtam ismételgetni, hogy higgyétek el, Hollywood és a celeb ipar nem egy könnyed és egyszerű gépezet, ahol mindenki azt csinál, amit akar. És pont ma találtam rá erre a cikkre, néhány napos, ami arról szól, hogy az out meleg sztárok hogyan élték meg a coming out-ot, illetve, miképp lett mindenkinek elmondva, hogy ne tegyék, mert ez a legrosszabb ötlet. Linkelem a cikket is, de mivel angol, villámfordítással ide biggyesztem magyarul is, hogy mikre kényszerítették vagy akarták kényszeríteni őket, és ezek után el kell hinnetek, ez nem úgy megy, hogy csak hipp-hopp vallomást tesznek a másságukróly, mert ez az ipar nem így működik.

A coming out, mint LMBTQ+ személy nagyon nehéz tud lenni, és még akkor is, ha készen állnak arra, hogy megmutassák a valódi önmagukat a világnak, nem mindenki áll készen arra, hogy hallja ezt. Sok LMBTQ+ híresség nyomást érzett, hogy a szekrényben maradjon, még akkor is, amikor szeretett volna nyitott lenni a szexualitásával és nemi indentitásával kapcsolatban. És bár Hollywood teljesen elfogadónak tűnik az LMBTQ+ közösséggel szemben, sok tagja belebukna, ha büszkén felvállalná magát.
Ezek a hírességek elismerik azt, hogy az ügynököktől kezdve, a kaszting menedzsereken át, a kollégáikig, mindenki azt tanácsolta nekik, hogy a megfelelő pillanatig maradjanak a szekrényben. Legyen szó akár új szerep elnyeréséről, vagy csak több koncertjegy eladásáról, ezeknek az LMBTQ+ előadóknak mindenki azt mondta, hogy a karrierjük szempontjából az a legjobb, ha az életüknek ez a része rejtve marad. Szerencsére nem hallgattak rájuk.
A szórakoztató ipar kegyetlen nyomása ellenére, ezek a hírességek, mind kikerültek a szekrényből, és teljes életet élnek. Hallgasd meg, mit mondanak az őket ért tapasztalatokról…

1. Colton Haynes


Coltonnak megmondták, hogy nem tud azonnal coming out-olni, miután Los Angelesbe költözött a színészi karrierje miatt. Ez a küzdelem hosszú évekig tartott, miközben el kellett rejtenie valódi öngamát. Végül még terápián is részt kellett vennie a helyzet okozta erős szorongása miatt.

„Szó szerint attól a naptól, hogy Los Angelesbe költöztem, megmondták, nem lehetek meleg, különben nem kapok munkát. Aztán a menedzsment csapatommal voltam, egy olyan csapattal, akik szintén kijelentették, hogy nem lehetek meleg. Próbáltak lányokkal a nyilvánosság elé állítani, a menedzsment csapat elkezdte híresztelni, hogy hat hónapig randevúztam Lauren Conraddal, mert ebben jó sztorit láttak, amit tudunk használni, aztán persze randiztam minden egyes fiatal személlyel, akikkel a valóságban természetesen soha.”

2. Ezra Miller


Ezra 2012-ben coming out-olt egy interjúban, de azt mondja, rengeteg ember mondta neki, hogy nyitottá válni a szexualitásával kapcsolatban „hiba” volt. Bár név szerint nem mondja el, kik mondták ezt, azt elmesélte, az interjú után „sok szigorú beszélgetésen kellett átesnie”.

„Emberek az iparon belülről, és azon túlról is. Olyanok, akikkel még csak nem is beszéltem előtte. Azt mondták, oka van, hogy rengeteg meleg, queer, gender-fluid személy Hollywoodban elrejti a szexualitását, vagy nemi identitását a nyilvánosság elől. Azt mondták, hogy „buta” dolgot tettem… meghiúsítottam a saját lehetőségeimet, hogy nagy ember legyek… ’Hibát követtél el’, ez egy olyan dolog, amit nagyon nehéz hallani. Azt gondoltam, talán tényleg elkövettem egy hatalmas hibát? Mert akkor biztosan nem ezzel. Nem hiszem, hogy bármi rosszat is tettem ezzel, bár a beszélgetések közben azért voltak kétséges pillanatok. De… a végére mégis, amiket mondtak, mind hülyeség. Mi vagyunk azok. Rajtunk múlik, hogy megmutassuk a világnak, amihez tartozni szeretnénk.”

3. Elliot Page


Mielőtt Elliot transzneművé vált, melegként coming out-olt, miközben rengeteg ember mondta neki a szórakoztatóiparban, hogy a szekrényben kell maradnia. Szerencsére szembe ment ezeknek az elvárásoknak, és mostanra már alkalma van úgy élni az életét, hogy önmaga lehet.

„Az iparban dolgozók világosan megmondták attól a pillanattól, hogy elkezdtem ismert lenni: ’Az emberek nem tudhatják, hogy meleg vagy.’ És nyomás alatt voltam, kényszerítettek sok mindenre, mindig csinos ruhát és magassarkút kellett viselnem a megjelenéseken és fotózásokon. Mintha leszbikusok nem viselnének csinos ruhát és magassarkút. De soha többet nem engedem, hogy bárki is olyanba kényszerítsen, amiben nem érzem jól magam."

4. Kristen Stewart


Kristen elmeséli, hogy a karrierje korai éveiben egy „régi mentalitást” követve arra kérték, hogy ne beszéljen a magánéletéről, mert az emberek nem fogják őt olyannak szeretni, amilyen. Kristen elmondta, konkrétan arra kérték, hogy ne mutatkozzon publikusan a barátnőjével (párja), mert akkor jobb lehetőségeket fog kapni.

„Egész konkrétan kijelentették, ’Ha teszel magadnak egy szívességet, és nem fogod meg a barátnőd kezét nyilvánosan, akkor kaphatsz egy Marvel filmet.’ Én viszont nem akarok ilyen emberekkel dolgozni."

5. Cara Delevingne


Cara elárulta, Harvey Weinstein egyszer azt mondta neki, hogy soha nem lesz tagja a szórakoztatóiparnak, ha leszbikus, és azt tanácsolta neki, randizzon férfiakkal, hogy fedezze magát. Ezen felül más megjegyzéseket is tett Cara nőkkel való kapcsolataira.

„Az első dolog, amit Harvey Weinstein valaha mondott nekem, ’Soha nem tudsz betörni ebbe az iparba, mint meleg nő, találj magadnak egy álkapcsolatot.’ Amikor mégis bejutottam filmekbe, folyamatosan megnevezett személyeket (nőket) akikkel barátságban vagyok – hírességeket – és azt kérdezte, ’Lefeküdtél vele?’ Azt gondoltam, ez őrület.”

6. Matt Bomer


Matt úgy döntött, hogy coming out-ol, annak ellenére, hogy tudta, mennyire kockázatos, és mindenki azt mondta neki, ez a lehetőségeibe kerülhet a szórakoztatóiparban.

„Akkor coming out-oltam, amikor ez egy nagyon kockázatos lépésnek tűnt – Volt egy nagy stúdió filmem, ami épp a premier környékén tartott, és egy tévé sorozatom is elstartolóban volt. De számomra a legfontosabb az volt, hogy hiteles önmagam legyek, mind a családom, mind saját magam miatt… De hazugság lenne azt mondani, hogy ez nem került nekem semmibe a karrierem szempontjából. Megfizettem az árát. De számomra mégis megérte ez a kompromisszum. De ez nem valami tündérmese volt…”

7. Samira Wiley


Amikor Samira épp csak elkezdte a karrierjét, azt mondta, mindenki arra buzdította, titkolja el, hogy leszbikus. Még azt is javasolták, hogy színlelje, randizik a meleg legjobb barátjával, hogy elrejtse a szexualitását. Szerencsére egy idő után rájött, hogy a hitelesség a legfontosabb, de ezt egyértelműen nem a körülötte lévő, szintén az iparban munkálkodó emberek mondták neki.

„Azt gondoltam, nem fogom elérni, amit szeretnék, ha out vagyok, nyitott… Emlékszem pár embernek voltak jótanácsaik, mint az, hogy volt egy legjobb barátom, ő is színésznek készült, és meleg volt, és azt mondták, ’Nos, srácok, talán el kellene játszanotok, hogy együtt vagytok. Vonulhatnátok együtt a vörös szőnyegen. Így egyikőtöknek se kell coming out-olni, és minden rendben lesz.’ És igazából, azt gondoltam, ó, igen, talán megtehetnénk. És egy igazán hosszú utazás volt, mire rájöttem, nem, semmi ilyesmit nem kell csinálnom.”

8. Jonathan Bailey


A Bridgerton sztárja, Jonathan Bailey elárulta, a legtöbb beszélgetés arról, hogy maradjon a szekrényben, más meleg férfiakkal folyt. Akkor döntött arról, hogy beszél a szexualitásáról, amikor ezeket az embereket hallgatta.

„A legkonzervatívabb beszélgetések, amik arról szóltak, hogy őszintén felvállaljam ma, ebben az időben azt, hogy meleg vagyok, mind az iparban dolgozó meleg férfiakkal zajlottak, akik azt mondták, ’Ó, nem, nem coming out-olhatsz. Egyáltalán nem kellene ezt tenned. Ha tényleg ezt teszed, akkor…’ Ezek mind olyan emberek, akik a nyilvánosság előtt élik az életüket, vagy épp kaszting menedzserek, akik felhívták az ügynökségemet, hogy ’Csak hogy tudjátok, az egyetlen út, hogy ez majd eladható legyen, ha meleg írók írnak egy meleg történetet, amit meleg színészek játszanak el...’ Azt hiszem, van egyfajta szégyenérzet, ami érezhető az ipar meleg férfijai körében.”

9. Matt Dallas


A "Kyle XY" sztárja, Matt Dallas elárulta, hogy éveken át mondták neki, nem lehet híresség Hollywoodban, ha felvállalja a homoszexualitását. Arra kényszerítették, hogy elrejtse magát, eljátssza, hogy hetero, puszta félelemből, mert a dolog tönkre teheti a karrierjét, és azt mondja ez a mai napig hatással van rá.

„Azt mondták, maradjak a szekrényben, és ne beszéljek a szexualitásomról, minden vörös szőnyeges eseményre vigyek magammal egy lányt, mert nem lehetsz sikeres, ha nyíltan meleg vagy a szórakoztatóiparban, legalábbis nem a kamerák előtt. A tanácsok miatt, hogy maradjak a szekrényben, nagyon elszakadtam a valódi önmagamtól, rengeteg hátramaradt dolog van, amikkel a mai napig küzdök, és azon kapom magam, hogy ó, ez túl melegnek hangzott tőlem, vagy túl melegen viselkedek, mert olyan mélyen az agyamba égették.”

10. Evan Rachel Wood


Evan Rachel Wood 2011-ben vállalta fel a biszexualitását, de még mielőtt megtette volna, figyelmeztették, hogy ne csinálja, mert ez majd kevésbé kívánatossá teszi más férfiak számára, és a karrier lehetőségeit is alaposan lekorlátozza.

„Nagyon sok ember azt tanácsolta, hogy ne csináljam. Köntörfalazás nélkül azt mondják: Ne tedd. Nem akarták, hogy kevésbé kívánatos legyek a férfiak számára, ami pedig segít neked eladni a jegyeket, és előre lendíteni a karriered… Semmi sem történt meg abból, amire ezek az emberek próbáltak figyelmeztetni… Talán hátra hagysz egy közösséget miatta, akik nem tartanak veled, de egy másik tárt karokkal vár.”

11. Olly Alexander


Amikor a Years & Years énekese, Olly Alexander média tréningen vett részt az együttese indulásakor, egy profitól azt a tanácsot kapta, hogy soha ne válaszoljon olyan kérdésekre, ami a szexualitásával kapcsolatos. Ezt a tanácsot mégsem fogadta meg, mert úgy érezte, tartozik fiatalabb énjének, hogy többé ne rejtse el önmagát, és ezután hihetetlen választ kapott a rajongóktól.

„Azt mondta, nagyon jó szándékkal, biztos vagyok benne, hogy ’Miért kell bárkinek is tudnia a szexualitásodról? Kire tartozik az, hogy kivel bújsz ágyba? Tényleg szeretnél reagálni ilyen személyes kérdésekre? Talán az a legjobb, ha egyáltalán semmit se mondasz a szexualitásodról.’ Amikor a riporter kérdezett a szexualitásomról, azt mondtam, igen, meleg vagyok, és ez a szám egy férfiról szól. Muszáj volt ezt mondanom a 15 éves önmagamért. Muszáj volt azt mondanom, hogy vége, és nem rejtőzködünk többé.”

Ez volt a cikk maga, de én nagyon szeretnék még egy embert megemlíteni itt, akit nagyon szeretek, és nyomon követem a munkásságát, közel a kezdetek óta. Adam Lambert, az American Idol egyik szériájában tűnt fel, és bár a döntők alatt soha nem érte ilyen kérdés, amikor bejutott a végső döntőbe, és nagyon közel volt a győzelemhez, egy interjúban megkérdezték, hogy meleg-e, ő pedig nem tagadta le. Annyit mondott, hogy szerinte ez egyértelmű. Ezek után sokat cikkeztek arról, hogy mindünk által ismert Simon Cowell, aki a zsűriben ült, és egy ideig Adam menedzsere is, hatalmas baklövésnek könyvelte el a coming out-ot, kijelentette, és Adam elmondása szerint már a verseny alatt is kérte rá, hogy titkolja el, ne vállalja fel magát, mert akkor nyerni fog, ha kiderül, hogy meleg, nem nyerheti meg a versenyt. És láss csodát, bár a győzelme előre könyvelt volt, mindenki nagy mehökkenésére, a coming out-ot követő hétvégén, Adam nem nyerte meg a versenyt. Simon, Adam állítása szerint, csak annyit mondott, ő előre figyelmeztette. Ezek is az ő szavai itt lent. 


„Aggódtam, hogy a coming out-om túl nagy szenzáció lesz, és beárnyékolja majd, amiért valójában itt vagyok, az éneklést. Szórakoztatni szeretnék, és az, hogy ki vagyok, és mit csinálok a magánéletemben, semmit se szabadna befolyásolnia... Nem szabadna számítania. És mégis számít… - sóhajt fel, és a fejét rázza. – Ez nagyon zavaró."

Itt az általam összehozott kis cikk alján azért szeretném elmondani azt, hogy még biztos nagyon sokan emlékszünk arra, hogy a fent említett Cara egy időben Harryvel is randizott. Ami ebből kifolyólag, mivel állítása szerint 100%-ig leszbikus, minden más csak a nyilvánosságnak szólt, szintén álkapcsolat volt. Tehát Harry már baba korában is kapható volt az álkapcsolatokra, vagy a menedzsment erőszakolta rá, a lényeg, hogy rész vett bennük, és biztos nem puszta cukiságból. Több, mint valószínű, hogy neki is érdekében állt. 


Valamint azt is, hogy a fentebb, Olly Alexander által emlegetett média tréningen Louis is részt vett Simon Cowell jóvoltából még egészen a 1D korai időszakában. Ez a tény egyébként mindig nagyon elkeserít és feldühít és egyszerre szeretném tudni, hogy mégis mi történhetet ezen a tréningen, amiről Louis is úgy vall, hogy félve ült a repülőn, hogy mi vár rá, és egyben nem is akarom tudni, mert talán jobb ez így a lelkemnek. Már az is kellően egészségtelen, hogy vannak elképzeléseim. És bár ő volt az első, akit egy ilyen intenzív tréning alá vettek, azért ne legyünk naivak, nyilván minden srácot is ezek után. 

Úgy érzem még ehhez a kis összeállításhoz tartozik az is, hogy elmondjam, amit sokatoknak privátban is megtettem. Ez a szakma nem átlagemberekből áll, nem mehet mindenki a saját feje után. Öreg, szakállas iparról beszélünk, annak ezeréves íratlan törvényeiről és szabályairól. Fent olvashattuk, hogy egy közülük ez is, ne vállald fel, ha meleg vagy, és legyen álkapcsolatod, akkor előre borítékolt a sikered. Ezek a srácok, akikkel mi a legtöbbet foglalkozunk, még gyerekek voltak, amikor bekerültek az iparba, és náluk jóval öregebb, és tapasztaltabb nagykutyák kezdtek döntéseket hozni az életükről. Ne éljen senki hiú ábrándok között, ebben a szakmában, soha, de SOHA nem a híresség a főnök. A híresség az árucikk, amit értékesítenek. A rivaldafényben ő a minden, mindenki őt imádja, csillogás veszi körbe, de a színfalak mögött ő áll a tápláléklánc alján, felette van mindenki, a stylistoktól kezdve, akik eldöntik, mit vegyen fel, a sajtósokon át, akik szabályozzák, mit mondhat vagy oszthat meg a saját nyilvános oldalain, egészen a menedzsment csapatig, akik mindenben helyette döntenek, és ennek az egész állatkertnek a legtetején áll a menedzser. Ezek a gyerekek még naivák voltak, és fogalmuk sem volt, mi ez az egész, amikor minden szerződést aláírtak. Ma már biztosan tudják, de ettől még annyira fiatalok, huszonéves fiúk, akikért tizenéves lányok milliói rajonganak. Azok a lányok, akiknek az áru piacra lett dobva. Azok a milliók, amikből larrie csak párszázezer van, esetlen millió, de elenyésző a teljes számhoz képest. Ezek a milliók azok, akik közül sokan megírják a 230875305. fanfictiont arról, miképp szeret belé Harry Styles vagy Louis Tomlinson, miközben a színpadról meglátja, aztán hátra hívja a backstage-be, megcsókolja, felviszi a hotelszobájába, és egy hónap múlva elveszi feleségül, happy ever after. Ezek a történetek valósak. Vágyálmokat festenek le, ami élteti a rajongóbázist. Hisznek abban, a lelkük mélyén nagyon hisznek és remélik, hogy ez megtörténhet velük. Ott van ez a nyitott ajtó, ami valójában soha nem volt nyitva, sőt, ajtó sincs, de ők látják, mert hisznek benne. Ezt az ajtót, ezeket a vágyálmokat, ezt a hitet vennék el tőlük a fiúk, ha coming out-olnának. Mert ezek a lányok nem azt figyelik, hogy micsoda érték lapul Louis zenéjében, vagy milyen szépen zeng Harry hangja annál a mély sornál, hanem zokogva nézik őket a színpadon, és elképzelik, hogy az ott éneklő személy csak az övék. De ha ők nyíltan melegek lennének, akkor nincs miben hinni, akkor ezek a lányok sokkal távolabb éreznék magukat tőlük, nem álmodoznának, nem vennének jegyet, hátha Harry meglátja őket, és feleségül veszi mindet. Nem lenne akkora érték az árucikk, amit nekik próbálnak eladni. Ezt kell mindenkinek megérteni. Csúnya és rossz dolog ezt így kimondani, de ezek a fiúk miattunk, a fanok miatt és a fanokból származó bevétel miatt rejtőzködnek, mert valószínűleg nekik is megmondták, hogy a karrierjükbe kerülhet, ha másképp tesznek, ők pedig azt a döntést hozták, hogy nem kockáztatnak. Ezért nem hibáztathatjuk őket. Azt itt mindenkinek tudnia kell, hogy ez nem larryről szól, mert az vagy van vagy nincs a mai napon, ez a fiúkról szól, akik melegek, erre egész komolyan mérget vennék, kétségbeesetten próbálják védeni, amiért már annyi áldozatot hoztak, és annyit dolgoztak, és nem ők az egyetlen rejtőzködő meleg előadók. El tudjátok képzelni mennyien vannak? Valószínűleg többszázan, akik megfogadták a tanácsokat, hogy ne bújjanak elő. Legalábbis még ne. 

És akkor itt, a "még ne" fogalmánál, meg is említhetünk néhány nagyon ismertet, akik huszonévesen ugyanígy meglovagolták a tinilányok szeretetét és őrült rajongását, a végletekig felfuttatták a karrierjüket, és amikor már nem számított, amikor már minden megvolt, és elég idősek is lettek hozzá, hogy ne a tinilányok számítsanak, ne azon múljon minden, hogy ezek a lányok a külsejük és nedves álmaik miatt megvegyék a koncert jegyeket, előbújtak.

Kezdjük a legnagyobbal, Elton John. Az a meleg előadó, akiről szerintem bátran állíthatjuk, minden ember tudja, hogy az. Aki olyan időben vállalta a másságát, amikor az még veszélyesnek is számított, és messze nem volt annyi legalizált lehetőség, és tiszta emberi jog, amit megadtak nekik. Ennek ellenére Eltonnak is volt egy időszaka a karrierje elején, amikor megfogadta ezeket a tanácsokat az okosabbaktól, tapasztaltabbaktól, és nőkkel randizott, persze csak a nyilvánosság előtt, sőt el is vett egyet. Renate Blauellel 4 évig tartott a házasok, de Elton az életrajzi könyvében írt arról, hogy már a nászútjuk második napján elmondta a nőnek, attól fél, hogy ez nem fog sokáig működni, neki ez nem megy, a nő pedig akkora nyomás alatt volt, hogy öngyilkos akart lenni. Ott a nászúton. 


Másodiknak mindenképpen vegyük elő Ricky Martint, akit szintén mindenki ismer. Az ő karrierje is a srácokéhoz hasonlóan nagyon korán indult. Már gyerekként szerepelt reklámokban és tizenévesen kezdett komolyabban énekelni. Tehát valószínűleg ő is végigment mindezen, mert számos "barátnőt" sorakoztatott fel a nyilvánosság előtt, akik most, a coming out után már mind őszintén vallanak arról, tudták jól, hogy Ricky meleg, ez volt a lényeg. Nem néztem utána, de csak fejből is tudok vagy tíz nőről, akikkel a nyilvánosság előtt randizott, mire korban és karrier szempontjából is oda jutott, hogy végre nem számított, most pedig van egy gyönyörű családja a vőlegényével és két fiúkkal. 


Harmadik George Michael, akinek az aktív éveit 1981-től számítjuk, és 1998-ban coming out-olt, mint meleg énekes. Nem bi, teljesen meleg. Mégis abban a tizenhét rejtőzködő évben neki is akadtak álbarátnői, akikkel akkoriban úgy boronálták össze őt, mintha álom páros lennének. Akkor annak is tűntek, ma már tudjuk, hogy minden csak a kameráknak és a nézőknek szólt. 


És egyébként ebben a sorban még rengeteg nagy nevet elővehetnénk, akik akár a mai napig, vagy épp ikonok a halálukig egyértelműek voltak és mégsem. Prince, David Bowie, Freddie Mercury, Sam Smith, Stephen Gately... Sok-sok nagyon ismert és kevésbé ismert nevet említhetnénk. Vagy, hogy az etlektikus fiúbandáknál maradjunk, akiknek a tagjai annak idején ugyanúgy "nőcsábászok" voltak, ma pedig, hogy már nem számít, coming out-oltak, Duncan James és Lee Ryan a Blue-ból, mindkettőnek volt nyilvános kapcsolata nővel, Aaron Yan a Farenheitből, Lance Bass az ‘N Syncből, Markus Feehily a híres ír fiúbandából, a Westlife-ból. Szerintem alig lehet olyan régi, igazán ikonikus fiúbandát említeni, ahol egy tag sem volt meleg, de mind úgy működött, mint a 1D, és mindenkinek voltak barátnőik, mielőtt többé nem számított. 

Ez egy annyira nagy téma, annyi ideig lehetne róla beszélni, neveket felsorolni százával, valahol persze le kell zárni, de ezeket mindenképp szerettem volna leírni, összefoglalni. Mert attól még, hogy valamit látunk a médiában, még nem feltétlen válik valósággá, sőt... A legritkább esetben válik valósággá. Mindig azt látjuk, amit láttatni akarnak velünk, se többet, se kevesebbet. Ezt az ipart hatalmas sereg irányítja a háttérből, és így nincs olyan, hogy véletlen kiszivárgott fotó, vagy valami, amit látnunk kell, de elkerül minket. Az egész egy hatalmas sakktábla, a bábúk a helyükön állnak, ezek legtöbb esetben a hírességek, a játékosok, tehát mindenki, aki felettük áll, pedig játszanak velük. Mi csak végignézzük az egészet, és vagy élvezzük vagy nem. Ők mindig úgy játszanak, hogy lehetőleg minél többen élvezzék, de ettől még lesz olyan, aki nem fogja. Ez a kisebb tömeg, ezek vagyunk mi. A járulékos veszteség. 
Nos, mindezek után, úgy gondolom, NINCS okotok aggódni, félni vagy megkérdőjelezni egymillió egyértelmű jelet, és a saját megérzéseteket, hiteteket, csak mert látunk valami ilyesmit, mint ez a kép, hiszen... 


Emlékezzetek azokra a fotókra, amiket fentebb láttatok. Copy of a copy of a copy. Nincs új a nap alatt, az ipar még mindig ugyanúgy működik, tehát az iparban talpon maradni próbálkozóknak is be kell tartani a szabályokat. Mi csak nézők vagyunk a sokadik színdarabban, amit Hollywood rendez. Majd ha legördül a függöny, akkor beláthatunk a színfalak mögé is.


***


















Talán ez is tetszeni fog

2 Comments

  1. Szia.
    Nagyon szépen köszönöm ezt a bejegyzést. Nagyon kellett ez most a lelkemnek, mert engem ez most kicsit (nagyon inkább) megviselt és már nem tudom mit is gondoljak az egészről, ami itt folyik... Belefáradtam az egészbe. Túl sokszor volt ez már. Mindig ugyanaz a sz*rság...
    Sok cikket olvastam én is, amik segítettek, de legtöbb angol, így ez most tényleg nagyon jól jött.
    Valahogy így gondoltam én is, de ahogy te is leírtad a gondolataid a példákat, sokat segített❤️
    Sajnálom, hogy így kell élniük a sztároknak. Szörnyű lehet. Utálatos egy világban élünk... bárcsak ne kellene így élniük...😢💔 Remélem, ha tényleg igaz, hogy együtt vannak, akkor nekik is majd megadatik, hogy végre egyszer nyilvánosságra hozhassák, és boldogan élhessenek. ❤️
    Köszönet érte, hogy ezt leírtad! Kicsit könnyebb így a lelkemnek.
    Puszi😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, pont ezért éreztem úgy, hogy meg kell írnom... Vagyis, főképp csak fordítottam. És nem vagy egyedül, én is el vagyok már fáradva, de még annyira fiatalok. Sajnos valószínűleg még nagyon sok ilyen szar stunt szart kell végigülni velük... Szóval kitartás.
      Ez a világ tényleg mocskos. Erre próbáltam építeni az au pairben is, de persze az nem csak erről szólt.

      Törlés